Back to top
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2019 στις 8:55μμ | Κατηγορία: Εκλογές | Sakis_Ts
Ευχαριστήριο μήνυμα από την Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και παρόλο που δεν κατάφερα να εκλεγώ, το ταξίδι αυτό μας βρήκε όλους νικητές. Μας βρήκε όλους νικητές επειδή ήμασταν , είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί ομάδα.Βίωσα έντονα όλο τον αγώνα των εκλογών από την αρχή μέχρι και σήμερα όπου τελείωσε το ταξίδι αυτό. Είδα για τα καλά την αγωνία των συνυποψηφίων, τον αγώνα που δώσαμε, την αναμονή για τα αποτελέσματα, τα λόγια του κόσμου, τα λόγια του κ.Κώστα Τζιούμη.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κώστα Τζιούμη, ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Τον ευχαριστώ που με επέλεξε ως συνοδοιπόρο στην πορεία του, που πίστεψε σε εμένα και με στήριξε μέχρι τέλους. Πραγματικά, αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι ο Δήμαρχός μας.Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας ! Ο αγώνας του δικαιώθηκε ,και στον αγώνα που έχει να δώσει θα είμαι δίπλα του.Ένας άνθρωπος με ήθος και παιδεία που την αντιλαμβάνεσαι ακόμα περισσότερο όταν έχετε δώσει αυτόν τον αγώνα μαζί.Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου ,τους συγγενείς και τους φίλους μου ,που καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μου περιόδου , στάθηκαν δίπλα μου στηρίζοντας την προσπάθειά μου! 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους ανεξάρτητα αν πήραν έδρα ή όχι. Ευχαριστώ για τις ωραίες αναμνήσεις.
Με κάποιους ήρθαμε πιο κοντά, τους γνώρισα καλύτερα και με άλλους δεν είχα την ευκαιρία. Ελπίζω να την έχω στο μέλλον.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πίστεψε σε εμένα και με τίμησε με τη ψήφο του, να είστε σίγουροι πως πλέον η Τρίπολη και τα χωριά μας γύρισαν σελίδα.
Εις το επανιδείν.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς !

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια