Back to top
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2019 στις 7:26μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | TSARHL
Προετοιμασία για τον 3ο κύκλο καταγραφής παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών κάνει η Χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι δύο προηγούμενοι κύκλοι καταγραφής δημοτικών τραγουδιών του τόπου μας και τα αντίστοιχα CDs/DVDs, καθώς και η προβολή τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς, η χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή και του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λίμνης «Το Άγαλι» καθώς και του Συλλόγου των Απανταχού Χωτουσιωτών «Ο Άγιος Χαράλαμπος» άρχισες εντατικές προετοιμασίες για τον 3o κύκλο καταγραφής τραγουδιών καθώς και για τη δημιουργία αντίστοιχου CD.

Η Χορωδία, πρωταρχικά, θα αποτελείται από τρεις ομάδες και οι πρόβες θα γίνονται χωριστά εκεί που δραστηριοποιούνται τα μέλη της κάθε ομάδας, σε Βλαχέρνα, Τρίπολη και Αθήνα. Στην τελική ευθεία και οι τρεις ομάδες θα ενοποιηθούν για να παρουσιαστεί, ως σύνολο πλέον, το πρόγραμμα. Φιλοδοξείται η εν λόγω τελική καταγραφή να γίνει με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων και ενδεχομένως, αυτή τη φορά, ως συναυλία σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο και την προβολή του όπως πάντα σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς.

Ο Σύλλογος, όπως και τις προηγούμενες δύο (2) φορές, ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλέσει όλους όσους αγαπούν την παραδοσιακή μουσική,να γίνουν μέλη της χορωδίας και να συμμετάσχουν στην ωραία αυτή προσπάθεια που αποσκοπεί στη διάσωση και διάδοση της ανεκτίμητης παραδοσιακής μας κληρονομιάς.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:

6936 986 701, Θανάσης Κουτσούγερας

6983 521 983, Ηλίας Τσαρουχάς

6977 034 333, Πάνος Λολώνης και

6945 145 236, Κατερίνα Κουρή (Άγαλι)

6976 770 979, Χαρ.Παπακώστας (Χωτούσα)

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια