Back to top
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, 2010 στις 5:20μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων
   Η “Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας” μέσω του προέδρου της Αργύρη Καβουρίνου, συμμετείχε στα σεμινάρια για τα στελέχη των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με θέμα την εξασφάλιση και διαχείριση πόρων για την βιωσιμότητα τους, που έχουν ξεκινήσει από το “Έργο Πολιτών” σε συνεργασία με το δίκτυο “Σύμπραξη ΜΚΟ”. 
  Η δημιουργία μιας Κοινωνίας Πολιτών, η ανάπτυξη μιας  Κοινωνικής Οικονομίας, η Δια Βίου Μάθηση όλων των πολιτών, η σύνδεση μισθών και αμοιβών με την παραγωγικότητα, με την δημιουργία και με την καινοτομία είναι κάποια από βασικά στοιχεία  που θα πρέπει να αναπτύξουν όλες οι τοπικές κοινωνίες σε όλους τους τομείς: Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Θεσμών Αλληλεγγύης.
   Το Έργο Πολιτών, (www.ergopoliton.gr) που είναι ένας κρατικός οργανισμός  για τον  εθελοντισμό, προωθεί δράσεις με τις συμβαλλόμενες οργανώσεις και προτίθεται να παράσχει, τη συνδρομή και την αιγίδα του σε προγράμματα δράσεων. Ειδικά σε θέματα Περιβάλλοντος, ζητά και τη θεσμική συνεργασία με τους Ο.Τ.Α. Επίσης η δράση αφορά όλους τους τομείς που χωρεί η δράση της Κοινωνίας Πολιτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την κοινωνική αλληλεγγύη. Μπορούν όλοι οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών και λοιπών φορέων, να συμμετέχουν σε αυτά τα σεμινάρια.
Για την Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας 
Αργύριος Καβουρίνος
email : argyriskav@gmail.com
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια