Back to top
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2019 στις 6:59μμ | Κατηγορία: Υγεία | argy
Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής (ΠΟΑ) επισκέφτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής (ΠΟΑ) επισκέφτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και είχε συνεργασία με το Διοικητή και τα στελέχη του Νοσοκομείου σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους πέρασαν και από τα μαγειρεία του Νοσοκομείου τα οποία βρήκαν πολύ καθαρά και σύγχρονα, συγκρινόμενα και με τα Restaurant της Αμερικής. Μάλιστα δοκίμασαν και το φαγητό των ασθενών το οποίο ήταν πολύ νόστιμο αν και νοσοκομειακό (επειδή είναι ανάλατο) όπως είπαν. Η ΠΟΑ πάντα ενδιαφέρεται και στηρίζει το Νοσοκομείο και συγκεκριμένα ανέλαβε να ανακαινίσει, με εξολοκλήρου δικά της έξοδα, το νεκροθάλαμο του Νοσοκομείου.

Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Συλλόγου της Μασαχουσέτης “The Arcadian Society of Massachusetts Tripolitsa Inc.”, κ. Γιάννης Βέμης επισκέφτηκε το Ουρολογικό Τμήμα και οι ιατροί του Τμήματος (εκτός ωραρίου) του παρουσίασαν το σύγχρονο Σύστημα Ουρολογικής Διαθερμίας για Εξάχρωση του Προστάτη με Πλήρες SET Ρεζεκτοσκοπίου (TURis), το οποίο ο Σύλλογός τους δώρισε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ο Διοικητής και οι ιατροί ευχαρίστησαν τους δωρητές.

Με τέτοιον σύγχρονο εξοπλισμό το Παναρκαδικό Νοσοκομείο περνάει σταδιακά στην πρώτη γραμμή των Νοσοκομείων και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί αντάξια τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

πηγή: www.pna.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια