Back to top
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2019 στις 4:44μμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.
Στο 35,9% έχει φτάσει η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Αρκαδία!

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας «Ελληνικό Κτηματολόγιο», η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στην Αρκαδία έχει φτάσει το 35,9%, ενώ η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων είναι η 31η Οκτωβρίου 2019. Να σημειωθεί ότι, μετά την καταληκτική ημερομηνία, θα κλείσει το γραφείο στο Γαλάτσι Αττικής και οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν εκπρόθεσμη δήλωση μόνο στο τοπικό γραφείο κτηματογράφησης ή ηλεκτρονικά.

Οι πολίτες που βλέπουν ότι δεν προλαβαίνουν να συγκεντρώσουν όλα τα “απαραίτητα” μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, έχουν δύο επιλογές: είτε να πάρουν έναν αριθμό πρωτοκόλλου από το γραφείο κτηματογράφησης, με τον οποίο θα κλείσουν ραντεβού για κατάθεση των δικαιολογητικών λίγο καιρό αργότερα, είτε να υποβάλουν τη δήλωση μόνο με τον τίτλο ιδιοκτησίας και να προσθέσουν τα δικαιολογητικά που λείπουν αργότερα.

*** Σύμφωνα με έρευνα του vlaxerna.gr στη Βλαχέρνα η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας έχει πλησιάσει το 50%, σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό από το μέσο όρο του Νομού. Στη Βλαχέρνα υπάρχουν 4.900 δικαιώματα, από τα οποία 1.800 περίπου αφορούν κτίσματα και οικόπεδα, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν αγροτεμάχια (γήπεδα εκτός οικισμού). Να τονίσουμε βέβαια πως στη Βλαχέρνα, οι πολίτες είχαν ενημερωθεί πολύ νωρίτερα από την έναρξη της υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο και είχαν αρχίσει την προετοιμασία τους.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια