Back to top
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2019 στις 10:10μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
Ορισμός εκπροσώπων της Γ.Γ.Α., της κοινής επιτροπής για την παρακολούθηση της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

Με βάση την από 17/10/2019 απόφαση (Α.Π.:ΥΠΠΟΑ/Γ∆ΟΑ/∆ΤΑΕΥ/Τ∆ΑΕ/560886/19713/2686/387) της Γ.Γ.Α. αποφασίστηκε:

Ο ορισμός εκπροσώπων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του άρθρου 6 της 5-4-2019 προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», ως κάτωθι:

1. ΑΡΕΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (Μηχανολόγος Μηχανικός) ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την ΖΟΡΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πολιτικός Μηχανικός)

2. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ως μέλος, με αναπληρωτή τον ΜΑΡΙΝΗΤΣΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Οι εκπρόσωποι του Δήμου θα ορισθούν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έργο της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης είναι ο συντονισμός και η παρακολούθηση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την εκτέλεση της από 5-4-2019 Προγραμματικής σύμβασης, και ειδικότερα η τήρηση των όρων της προγραμματικής σύμβασης, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρμόδια όργανα των συμβαλλόμενων μερών κάθε αναγκαίου μέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση της παρούσας σύμβασης και η επίλυση κάθε διαφοράς μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών που προκύπτει σχετικά με την ερμηνεία των όρων της παρούσας σύμβασης και τον τρόπο εφαρμογής της.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια