Back to top
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2019 στις 9:06πμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
Με “άρωμα Βλαχέρνας” το 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας στην Τρίπολη!
Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος, ο Τομέας Νοσηλευτικής Ογκολογίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πραγματοποίησαν το 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας από την Παρασκευή 8/11 έως και την Κυριακή 10/11/2019 στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 
 
Μεταξύ των ομιλητών και συντονιστών ο Νεκτάριος Αλεβιζόπουλος MSc, PhD, Παθολόγος – Ογκολόγος Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», η Σπυριδούλα Αθαν. Τσαρουχά Νοσηλεύτρια, PhD, Διοικ. Υπεύθυνη Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι «Μέριμνα» Αθήνας, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρείας για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων και η Ελεούσα Π. Κατσούλη Νοσηλεύτρια Γ.Ν. Τρίπολης.
 
***
Στην ίδια ημερομηνία πραγματοποιήθηκε και το 4ο Συνέδριο Αλλεργιολογικών τμημάτων Στρατιωτικών Νοσοκομείων, στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχε ως ομιλητής ο Βλαχερναίος Σπυρίδων (Άκης) Ιωαν. Μεγρέμης  PhD, Research Fellow, Lecturer in Metagenomics Division of Evolution and Genomic Science School of Biological Sciences, University of Manchester, UK (Ερευνητής, Λέκτορας στο Τμήμα Εξέλιξης και Γονιδιωματικής Επιστήμης της Μεταγονιδιωματικής Σχολής Βιολογικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο).
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια