Back to top
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2019 στις 3:47μμ | Κατηγορία: Τουρισμός | Ν.Δ.Κ.
Στο Συνέδριο Τουρισμού του τμήμα του ΔΙΕΚ Τρίπολης Θρησκευτικού Τουρισμού

Στα πλαίσια της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» έλαβε χώρα την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης, το Συνέδριο για τον Τουρισμό με διακεκριμένους ομιλητές και επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Για τον Θρησκευτικό Τουρισμό και δη, για τις προσκυνηματικές περιηγήσεις επίτιμος προσκεκλημένος στο βήμα του Συνεδρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρευρέθηκαν δε, και παρακολούθησαν την ομιλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη ο κ. Ιωάννης Κατσίρης Διευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης, καθώς και σπουδαστές από το ΙΕΚ, του τμήματος του Θρησκευτικού Τουρισμού και των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, με την παρουσία της καθηγήτριάς τους, Θεολόγου, κας Καβουρίνου Ευφροσύνης. Η Θεολόγος κ. Καβουρίνου Ευφροσύνη (από Βλαχέρνα) διδάσκει Αρχές Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στα ΙΕΚ Τρίπολης, ένα μάθημα με ιδιαίτερο θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον και η παρουσία της με καταρτιζομένους του τμήματος, αναδεικνύει και το κοινωνικό του ενδιαφέρον και χαρακτήρα.

πηγή: www.arcadiaspot.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια