Back to top
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019 στις 8:36μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ!

Στα τέλη της δεκαετίας του ΄  70, μερικοί ρομαντικοί του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, επανιδρύουν τον Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου. Ανάμεσα τους και ένας νεαρός από το Πέραμα (πρώην παίχτης του Περαμαϊκού) που είχε τοποθετηθεί ως αγροτικός ιατρός στο Λεβίδι. Ο Πέτρος Περιμένης πρωτοστατεί στην δημιουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, συμμετέχει ως ποδοσφαιριστής σε αυτή και το όνομα του μνημονεύετε μέχρι σήμερα στο τόπο μας: “Την ομάδα την ίδρυσαν ο…., ο…..και ο γιατρός ο Πέτρος Περιμένης”.
Ο Σύλλογος θέλησε πέρσι να τον τιμήσει για την προσφορά του, όμως προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην τελετή.
Από χθες ο Πέτρος Περιμένης καθηγητής Ουρολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ δεν είναι πια μαζί μας. Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και το κείμενο αυτό είναι ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του και την προσφορά του στον σύλλογο και στο Λεβίδι. Να τον θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι.

Σ’ ευχαριστούμε…

ΥΣ: Στην φώτο ο Πέτρος Περιμένης, όρθιος 2ος από αριστερά, σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις της ομάδας στο παλιό γήπεδο του Άστρους.

πηγή: Κρεοπωλείο Κουμπούρης Δημήτρης Παρασκευόπουλος (f/b)

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια