Back to top
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, 2010 στις 1:41μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ

¨Γιορτές δεν είναι να ανοίγεις μόνο δώρα, είναι να ανοίγεις απλόχερα την καρδιά σου…¨

Για μία ακόμη χρονιά οι συμπατριώτες μας άνοιξαν την καρδιά τους προσφέροντας στο Σύλλογο των Απανταχού Βλαχερναίων  ¨δώρα¨, τα οποία μοιράστηκαν στα παιδιά της Βλαχέρνας, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας.  Τα παιδιά, μαζί με τον ιερέα του χωριού, πάτερ Παναγιώτη, έψαλαν τα κάλαντα, ευχήθηκαν καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Μέσα από τη χαρά και τη λάμψη που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, έστειλαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης (επιχείρηση ¨Φυτοθρεπτική¨ Νίκος,  Ελισαίος και Γιώργος Κουτσούγερας,   ¨Λογιστική Εταιρεία και Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων¨ του  Νίκου και Αργύρη Καβουρίνου, την ¨Εταιρεία Εμπορίου Ηλεκτρικών¨ Αθανασίας  Τσαρουχά). Οι παραπάνω επιχειρήσεις κατέβαλαν από 300,00€  έκαστη, στον Σύλλογο των Απανταχού Βλαχερναίων, για την αγορά των δώρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική Σύμβουλος Σπυριδούλα Πετροπούλου-Δρακοπούλου και ο Πρόεδρος του χωριού Αναστάσιος Τσαρουχάς.

 

 

Σχόλια
  1. ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΩΛΟΥ- ΤΣΑΡΟΥΧΑ
    27 Δεκεμβρίου, 2010

    συγχαριτήρια! αξιέπαινη πρωτοβουλία.πιστεύω όμως ότι καλο θα ήταν να είχαν ενημερωθει όλοι οι γονείς που διαμένουν μόνιμα στό χωριό να φέρουν τα παιδάκια τους στην εκδήλωση. ας το έχουμε υπόψη για τυχόν παρόμοιεσ περιπτώσεις στο μέλλον.
    φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα,
    Ευγενία .

  2. giorgos psaltopoulos
    31 Δεκεμβρίου, 2010

    o papas eixe enhmerwsei sthn ekklhsia gia thn ekdhlwsh.xronia polla me ugeia kai xara panagiwta panoush

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια