Back to top
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, 2010 στις 9:02μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΜΑΡΕΛΑ (πρώην προέδρου δημοτικού συμβουλίου Λεβιδίου ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ, ΣΤΟΝ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ” ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Aγαπητοί συμπατριώτες στην ιστορικότερη μεριά της μαντεινιακής γης,

στον πολύμηλο Ορχομενό, 

Σήμερα

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που μας τίμησαν φίλτατε Δήμαρχε Θανάση  Καβουρίνο για τρεις τετραετίες, ας μου επιτραπεί στους δύσκολους αλλά και πονηρούς  καιρούς  που πέρνα η πατρίδα μας,  να δώσω την δίκια μου ερμηνεία για το θέμα της λεγόμενης σημερινής παράδοσης.

Ναι, η διοικητική δομή του δήμου  περνά στον καλλικρατικό δήμο της Τρίπολης μετά από την πλέον γνώριμη τακτική που η κάστα της κομματοκρατίας με τους δικούς τους μηχανισμούς αρνούμενοι την οποιαδήποτε διαβούλευση, υποδούλωσε τις τοπικές κοινωνίες χάνοντας και τις τελευταίες ευκαιρίες για μια άλλη ανάπτυξη.

Δεν περνά όμως η άποψη και η ιδέα, που μαζί παλέψαμε μέσα από συχνές και έντονες αντιπαραθέσεις για την δημιουργία του δήμου Ορχομενού.

Αυτή  η πολιτική μας θέση, κύριε  Γιάννη Σμυρνιώτη  θα σας βρει στην καινούρια σας θητεία στην ευχάριστη ή δυσάρεστη θέση, εσύ θα το κρίνεις, και θα το αποφασίσεις να πάρεις θέση μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο, για το αν ο δήμος Ορχομενού πρέπει να υπάρξει στο  καινούργιο γίγνεσθαι της περιοχής.

Με αυτά τα λίγα θέλω πλέον να συγχαρώ  για τα πολλά που συντελέστηκαν από τα δημοτικά συμβούλια και ιδιαίτερα τον απερχόμενο δήμαρχο Θανάση Καβουρίνο που με την ευφυή επιδεξιότητα του χειρίστηκε τους κρατικούς μηχανισμούς με πολλές προσωπικές υπερβάσεις προς το μέγιστο όφελος των δημοτών.

Δεν θα πάψω να αγωνίζομαι εγώ και άλλοι που έχουμε την ίδια θεώρηση για τα πράγματα, για τα περισσότερα και καλύτερα που θα αναδείξουν την περιοχή οργανικό στοιχείο σε μια νέα  ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος…

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια