Back to top
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 στις 1:38μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έχουν ετοιμαστεί τα τεύχη δημοπράτησης και τις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, να οριστεί η ημέρα της δημοπράτησης και αφού αναδειχθεί ο ανάδοχος το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμες προς παράδοση οι νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές  στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου μας.

Όσον αφορά τις παιδικές χαρές που δεν θα ανακατασκευάστουν, θα γίνουν μικρές εργασίες, έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις και να λάβουν την πιστοποίηση. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθούν φυσικοί πολυχώροι αναψυχής, περιπάτου και άθλησης και ευεξίας για τους πολίτες του δήμου, οι οποίες δεν θα στερούνται ασφάλειας λειτουργικότητας και αισθητικής. 

Ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα ασφαλούς λειτουργίας των παιδικών χαρών, τήρησης του κανονισμού λειτουργίας τους και σύνταξης του προγράμματος συντήρησής τους κ. Κανελλόπουλος, σε συνέντευξή του μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις παρακάτω παιδικές χαρές:

Πλατεία Άρεως, Πλατεία Αγία Βαρβάρας, Πλατεία Κανέλλου Δεληγιάννη (Ταμπάκικα), Πλατεία Φιλικών, Οδός Αριστοφάνους (Άγιο Τρύφωνα), Μεταμορφώσεως, Στοά Αθανασιάδη, Βλαχέρνας,  Δάρα, Κανδήλας, Μερκοβουνίου.

Οι παιδικές χαρές που θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ στα χωριά είναι οι εξής: Ρίζες, Κολλίνες, Ασέα, Κερασίτσα.

Τέλος, ο κ. αντιδήμαρχος ανέφερε ότι αν γίνει η δημοπράτηση εντός του Μαρτίου, οι παιδικές χαρές θα κλείσουν και θα ανοίξουν ξανά τον Ιούνιο.

πηγή: www.arcadiaportal.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια