Back to top
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2020 στις 11:58μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
«Λουκέτο» από αύριο Τετάρτη και για τις επόμενες 14 ημέρες, σε όλες τις δομές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλη τη χώρα!
Το κλείσιμο κάθε δομής όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε όλη τη χώρα, ως μέτρο κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας. Η απόφαση αφορά από βρεφονηπιακούς σταθμούς έως πανεπιστήμια και θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο, Τετάρτη 11/03/2020 και για 14 ημέρες.
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, παιδικών σταθμών, σχολείων (νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων), ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών. Επίσης και τα φροντιστήρια θα παραμείνουν κλειστά. Μετά τις 14 μέρες θα επανεξεταστεί η κατάσταση και αναλόγως θα υπάρχουν αποφάσεις.
 
 
«Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κορωνοϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα» ήταν η πλήρως δήλωση του υπουργού Υγείας.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια