Back to top
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020 στις 8:07μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
Πιστή η Βλαχέρνα στο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”!!

Οι κάτοικοι της Βλαχέρνας “ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ” λόγω κορωναϊού, όπως δείχνει και η κάμερα του Βασίλη Μεγρέμη, σήμερα το μεσημέρι! Ακολουθούν όλοι τις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και του ΕΟΔΥ και “ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ”. Επίσης τα καταστήματα που επιτρέπονται να είναι ανοικτά, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων και εξυπηρετούν τους συγχωριανούς, με ασφαλή τρόπο!

Πάμε στο χωριό;; ΟΧΙ!!!

Μένουμε Αθήνα ή όπου είναι το σπίτι μας!!!

Να τονίσουμε εδώ και κάτι που αφορά όλα τα χωριά μας, σχετικά με την προσέλευση πολλών από την πόλη στα χωριά! Δεν χρειάζεται όταν έχουμε δικούς μας ανθρώπους στα χωριά, να πηγαίνουμε από Αθήνα σε αυτούς και μάλιστα χωρίς λόγο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο εξάπλωσης του ιού και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουν και οι ίδιοι που θα το μεταφέρουν! Όταν δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους και πάμε χωριό, καλύτερα καραντίνα μέσα στο σπίτι! Αν έχουμε δικούς μας στο χωριό, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ!!

Βέβαια και τα τουριστικά γραφεία θα πρέπει να λάβουν αυτό σοβαρά υπόψη, αφού μάθαμε ότι αυτές τις μέρες, λεωφορείο με ξένους τουρίστες, έφτασε σε τουριστικό χωριό της περιοχής μας! Εννοείται ότι πρέπει να απαγορευθούν αυτές οι μετακινήσεις!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια