Back to top
Πέμπτη, 7 Μαΐου, 2020 στις 11:01μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Έργα διάνοιξης αγροτικών δρόμων στη Βλαχέρνα.
Από τις αρχές Μαρτίου είχαν αρχίσει από τον δήμο Τρίπολης τα έργα διάνοιξης στους αγροτικούς δρόμους της Βλαχέρνας. Αυτήν την εβδομάδα συνεχίζονται τα έργα στους αγροτικούς δρόμους.
Η παρουσία του αντιδήμαρχου καθημερινότητας κ. Γεωργίου Λαγού και του προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, στην διάνοιξη των αγροτικών δρόμων του χωριού, ήταν συνεχής.
 
 
Στην πρώτη φάση (Μάρτιος 2020) έγινε διάνοιξη και συντήρηση των δρόμων στην θέση Όχτος (από πλατεία μεσαίας βρύσης έως το νεκροταφείο), στον δρόμο κάτω από το νεκροταφείο προς διακλάδωση (ανηφοράκος), στο δρόμο που οδηγεί από την εθνική οδό στον Άγιο Παντελεήμονα, στον δρόμο από δημόσιο δρόμο προς “σκεμπέ καλύβι” και ακόμη στους δρόμους προς Ριγανιά, προς Φτελιά, προς Ξενοπλιάννικα και στα Γαλάρια (καρουντζέικα καλύβια).
Στην δεύτερη φάση (αυτήν την εβδομάδα που διανύουμε και μέχρι την προσεχή Δευτέρα) έγιναν και θα γίνουν διανοίξεις σε δρόμους στην περιοχή του αναδασμού, ενώ θα συνεχιστούν και στο Μετόχι και σε άλλους αγροτικούς δρόμους.
 
Σήμερα επίσης επισκέφθηκε τον κάμπο της Βλαχέρνας (αναδασμό) και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος που είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ κ. Χαράλαμπο Σταμάτη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της περιφέρειας και προέδρων Τ.Κ. της περιοχής. Συζητήθηκε ο καθαρισμός για το τεχνικό στο κανάλι.
Μάλιστα μετά το πέρας της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης σε κατ΄  ιδίαν επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βλαχέρνας, του υποσχέθηκε ότι θα ανταποκριθεί σε παλαιότερο αίτημά του και θα επισκεφθεί σύντομα το χωριό, ώστε να ολοκληρωθούν έργα που είχαν μείνει ημιτελές, αλλά και να δρομολογηθούν καινούρια.
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια