Back to top
Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 στις 4:17μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Sakis_Ts
Αίθουσα ψυχαγωγίας: Κανόνες για την ομαλή λειτουργία

Η αίθουσα ψυχαγωγίας άνοιξε χθες το απόγευμα τις πόρτες της για πρώτη φορά στο κοινό του χωριού και έλαβαν χώρα ματσάκια ποδοσφαίρου αλλά και μπιλιάρδου.

Σαν Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας θέλουμε να θεσπίσουμε κάποιους κανόνες/οδηγίες για την καλύτερη λειτουργία της αίθουσας, της ευχαρίστησης όλων αλλά και της διατήρησης των παιχνιδιών.

  1. Η αίθουσα θα είναι ανοιχτή 11:00-13:00 το πρωί και 18:00-21:00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που την βρείτε κλειστή, σε αφίσα στην πόρτα θα  υπάρχουν τα τηλέφωνα των μελών για να την ανοίξουν.
  2. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος θα έχει την ευθύνη για οποιοδήποτε ατυχές συμβάν στην αίθουσα εκείνη τη χρονική στιγμή.
  3. Παιδιά κάτω των 16 ετών δεν θα έχουν πρόσβαση στο μπιλιάρδο 
  4.  Θα υπάρχει αντισηπτικό στην αίθουσα και ο κάθε επισκέπτης οφείλει να το χρησιμοποιήσει πριν παίξει και αφότου παίξει.
  5. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να προσέχουν ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός στην αίθουσα κυρίως για λόγους υγιεινής και έπειτα για την καλύτερη λειτουργία της αίθουσας.

 

Είναι καθήκον όλων μας να διατηρήσουμε την αίθουσα όπως ακριβώς είναι, αλλά και τα παιχνίδια σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούν να τα ευχαριστηθούν όλοι ανά πάσα στιγμή.

Σύντομα θα έχουμε και προσθήκη έκπληξη στην αίθουσα!!! 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια