Back to top
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020 στις 10:15μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ξεκίνησε η επανακατασκευή της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ στη Βλαχέρνα!

Ο δήμος Τρίπολης ξεκίνησε από προχθές την επανακατασκευή της παιδικής χαράς στη Βλαχέρνα. Ήδη έπεσε το μπετό και αναμένεται να τοποθετηθεί τάπητας-καουτσούκ. Στην παιδική χαρά θα τοποθετηθούν κάγκελα γύρωθεν, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν τρία όργανα: τσουλήθρα, κούνια (τριών θέσεων) και τραμπάλα.

***

*** Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η παιδική χαρά στο χωριό μας, κατασκευάστηκε τον Δεκέμβριο τους έτους 2004 επί δημαρχίας του συμπατριώτη μας, Αθανασίου Καβουρίνου.

“Άντεξε” για οχτώ χρόνια, έως το έτος 2012 όπου τα όργανα επισκευάστηκαν από εθελοντική δράση συμπατριώτη μας και πάλι όμως έφτασε στα όρια της (εννοείται και από ανθρώπινη παρέμβαση και όχι μόνο από τον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες). Κατόπιν βελτιώθηκε μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 και “άντεξε” με μικρο-επισκευές μετά από αιτήματα της τοπικής κοινότητας και των εκάστοτε αυτοδιοικητικών, έως το έτος 2019, όπου έπαψε οριστικά να είναι λειτουργική. Έφτασε εν έτη 2020 να κατασκευαστεί πάλι η παιδική χαρά από το δήμο Τρίπολης και ευχόμαστε αυτή την φορά να “αντέξει” πολλά χρόνια και όχι να ξαναχρειαστεί επισκευές και επανακατασκευές!

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα μερικών πραγμάτων και να τα προστατεύουμε, ανεξάρτητα αν έχουμε θέση ευθύνης ή όχι. Διότι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ήταν και είναι σημαντική για την ενασχόληση των μικρών ηλικιακά παιδιών και ειδικά το καλοκαίρι που το χωριό γεμίζει! Στο χέρι μας λοιπόν, να κρατήσουμε τον χώρο αυτόν καθαρό, προστατευμένο και ασφαλή, ώστε οι χρήστες του, να το απολαύσουν για πολλά χρόνια!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια