Back to top
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, 2020 στις 4:47μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Την Παρασκευή 09/10 το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος με στελέχη και μηχανικούς της περιφέρειας, επισκέφθηκαν την Βλαχέρνα, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της τοπικής κοινότητας. Ο πρόεδρος έθεσε τα θέματα που απασχολούν το χωριό και είναι στην αρμοδιότητα της περιφέρειας:

Καταρχήν την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των υπολοίπων στύλων φωτισμού στην εθνική οδό (χάνι), την κατασκευή των πεζοδρομίων και την ασφαλτόστρωση της εθνικής στα σημεία που απαιτείται. Ακόμη ανέφερε στους αρμοδίους τον καθαρισμό των ρεμάτων και την συνέχιση υποστήλωσης τμήματος του ρέματος του “άμμου” με τσιμέντο στα πλαϊνά, την ένταξη του μοναστηριού της Παναγίας Ελεούσας στο ΕΣΠΑ ή δημόσια χρηματοδότηση για την αποκατάστασή του, τονίζοντας ότι έχει γίνει η έγκριση της επικαιροποιημένης αρχιτεκτονικής μελέτης αποκατάστασης της Ιεράς Μονής από το 2018, (σ.σ.: θυμίζουμε ότι έχει περάσει από έγκριση και από το ΚΑΣ). την τοποθέτηση στην εθνική οδό που διασχίζει το χωριό, ειδικών σημάνσεων, για μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είδε θετικά όλα τα θέματα, χωρίς όμως να δεσμευτεί χρονικά για κάποιο θέμα και ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι θα είναι σε επικοινωνία.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια