Back to top
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, 2020 στις 9:36πμ | Κατηγορία: Αγροτικά | Ν.Δ.Κ.
PHYTOGROUP: ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στην ΚΟΡΙΝΘΟ!!

H στρατηγική θέση της περιοχής της Κορίνθου και του λιμανιού της, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για τη ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ώστε να εξασφαλίσει τη δυναμική που απαιτούνταν για να διανύσει τα 30 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας της.

Η αύξηση των δικτύων πώλησης, η καθετοποίηση σε όλη την γκάμα των λιπασμάτων, η αυξημένη ζήτηση, οι ανάγκες μεγαλυτέρων χώρων αποθήκευσης και άλλοι παράγοντες, οδήγησαν στο να γίνει αντιληπτό ότι τα δύο υπάρχοντα εργοστάσια της Κορίνθου και του Ασπρόπυργου δεν ήταν πλέον αρκετά για τις απαιτήσεις του Group.

Έτσι η διοίκηση της εταιρίας πήρε την απόφαση για μια αναπτυξιακή – επενδυτική κίνηση στην ΚΟΡΙΝΘΟ σε δύσκολους καιρούς και το καλοκαίρι του 2019 μπήκαν τα θεμέλια του νέου εργοστασίου και με τάχιστους ρυθμούς ως το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες. Το κόστος της επένδυσης ξεπέρασε τα 4.000.000 ευρώ και η εκμεταλλεύσιμη επιφάνεια του ακινήτου συνολικά προσεγγίζει τα 40.000τμ.

Έτσι ο ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ περιλαμβάνει:

– ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΣΑΚΙΣΗΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ δυναμικότητας 80.000 τόνων ετησίως

– Επίσης δημιουργήθηκαν ΝΕΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ τους οποίους έχει ανάγκη η εταιρία με δυνατότητα αποθήκευσης 30.000 τόνων

Η προσέγγιση της διοίκησης είναι να δημιουργήσει μια εξωστρεφή “χωρίς σύνορα” επιχειρηματική δραστηριότητα σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα. Και οι υποδομές είναι αυτές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο όραμα της διεθνούς χωροθέτησης!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια