Back to top
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021 στις 11:19μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ο διάσημος φωτορεπόρτερ στις Η.Π.Α. Τάσος Κατωπόδης, έχει καταγωγή εκ μητρός από Βλαχέρνα!!

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» στο ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε ο φωτορεπόρτερ Τάσος Κατωπόδης, που ήταν αυτός που τράβηξε την πρώτη φωτογραφία του Τζον Μπάιντεν με την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου των Η.Π.Α.

Ο Τάσος Κατωπόδης ζει στην Ουάσινγκτον. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε TIME, Sports Illustrated, The Wall Street Journal, The New York Times, The Washington Post, CNN, MSNBC, ενώ η λίστα διευρύνεται από μεγάλες εταιρείες όπως οι Getty Images, Agency France Press, American Express, Motorola, Samsung, Clear Channel, Bauer Publications, Direct TV, Entertainment Weekly, Time, Inc., People, Financial Times, Chicago Sun-Times, Victoria Secret, BMW, Mercedes -Benz, NHL Images, NFL και η PGA.

Ο Τάσος Κατωπόδης, είναι διάσημος φωτορεπόρτερ στη Ουάσινγκτον και όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή, ο πατέρας του είναι από από την Λευκάδα και η μητέρα του, από την Βλαχέρνα!!!

Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως ονόμασε κατευθείαν την Βλαχέρνα και δεν είπε: η μητέρα μου είναι από Αρκαδία ή Τρίπολη!! Ο Τάσος Κατωπόδης είναι Βλαχερναίος εκ μητρός, είναι εγγονός του Παναγιώτη (Τάκη) Κουνέλη! Ο πατέρας του είναι από το Μεγανήσι (νησί μεταξύ Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας).

Αγαπητέ Τάσο ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ πάντα επιτυχίες στην δουλειά σου!

πηγή video: Lefkada Today

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια