Back to top
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου, 2011 στις 9:00μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Εγωιστές, ζηλιάρηδες, επιθετικοί

Νομίζω πως και ο Χίτλερ Κριός ήταν!!   Όμορφοι, δυναμικοί, τσαχπινογαργαλιάρηδες, αλλά το παρακάνετε!! Το Πάσχα κοντοζυγώνει και…τη σούβλα την έχουμε έτοιμη!! γι αυτό μη μιλάτε!!! Κάντε γαργάρα τις ιδιοτροπίες σας και να…μας τόχετε υποχρέωση που σας ανεχόμαστε!!  Όμως η καλυτερότερη  ιδέα είναι να πάτε να κάνετε παρέα στα κρι-κρι στην Κρήτη, και αν γλυτώσετε από το Κρητικό μαχαίρι, εμένα να με χε…ρετίσετε!! Δρόμο τώρα!!

Ταύροι

Τεμπέληδες, ξεροκέφαλοι, επίμονες

Καλούληδες και με φιλότιμο είσαστε, αλλά ό,τι σας …καπινάει το κάνετε!!  και δεν ακούτε και κανέναν…ξεροκεφαλάκηδες!!  γι αυτό σας καταδικάσαμε με συνοπτικές διαδικασίες !!! Σαν Ταύροι προσέξτε τα…κέρατά σας γιατί ή σας πιάνουμε από αυτά και σας φοράμε καπίστρι ή σας τα…μεγαλώνουμε!! Αλλά για να γλυτώσετε από μας,…να φύγετε…να πάτε αλλού!! υπάρχουν και οι αρένες στην Ισπανία!! Να πάτε!!  Καλύτερα θα περάσετε, ξέρω τι σας λέω!! 

 Δίδυμοι

Νευρικοί, περίεργοι, πονηροί, και όλα αυτά εις διπλούν 

Έξυπνοι, επικοινωνιακοί και με χιούμορ είσαστε, και με ένα στοματάκι που…στάζει μέλι!!!! Το κατηγορητήριο είναι πλούσιο, πολυσέλιδο και βαρύ!! Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και με τους δυό σας!!  Και για να μην μας τρελλλλάνετε,  ο καλύτερος τόπος για σας, είναι ο Άρης!!!  Κανονίσαμε με τη ΝΑΣΑ να στείλει ειδική αποστολή, μόνο για σας!!!  όχι στο φεγγάρι, γιατί με το πρώτο διαστημόπλοιο θα μας ξανάρθετε!! Και αυτό  δεν το θέλουμε!!

Καρκίνοι

Ανασφαλείς καχύποπτοι, εσωστρεφείς, ζηλιάρηδες

Νοικοκύρηδες είσαστε, κουβαλητές είσαστε, σπιτόγατοι είσαστε και…όλη την ώρα στα πόδια μας είσαστε!! Και θέλετε να έχετε λόγο για όλα!!…άσχετοι!! Φτάνεεεεειιιιιιιι!!  Προσέξτε μας όταν φοράμε αρβύλες…ή γόβες, γιατί κατά λάθος… λέω…κατά λάθος, ίσως δεν σας δούμε και σας πατήσουμε…μικρά και στριμένα καβούρια!!!  Μην ψάχνετε τρύπα για να κρυφτείτε, το αποφασίσαμε!!! δεν υπάρχει σωτηρία για σας!!!

Λέοντες

Αλαζόνες, αυταρχικοί, καταπιεστικοί

Νομίζω και ο Ναπολέων σ΄ αυτό το ζώδιο ανήκε!! Μεγαλόκαρδοι είσαστε, αεράτοι είσαστε, και καλοί φίλοι είσαστε, αλλά, τόοοοοσο αυταρχισμό δεν τον θέλουμε!…Μεγαλειότατοι, η βασιλεία πάει…μας τέλειωσε!! ξεκαβαλήστε πια το καλάμι και πάρτε ένα…άλλο οποιοδήποτε όχημα!!!  Ε! αφού πήρατε το άλλο οποιοδήποτε όχημα δεν πάτε καιιιι…όπου θέλετε!!  εκτός από δω!! σας συνιστώ την έρημο Καλαχάρι, έχει χώρο και για σας εκεί! Αλήθεια τι μας διδάσκει η ιστορία? τους βασιλείς όταν δεν τους ήθελαν τι τους έκαναν?  

Παρθένοι

Ιδιότροποι, λεπτολόγοι, γκρινιάρηδες

Εντάξει!! τίμιοι, εργατικοί χρυσοί και μαλαματένιοι είσαστε, αλλά…δεν αντέχουμε όλη την ώρα την κριτική σας!!! Καιρός να σας κριτικάρουμε εμείς!! Με κλίμακα από 1 έως 10, παίρνετε: κοινωνικότητα μηδέν, εξυπνάδα…παρομοίως, και ιδιοτροπία ΔΕΚΑ!!! Και σας βαθμολογήσαμε και με επιείκεια!!! Περάσατε βρε!!! Σας γράψαμε και σας δέχτηκαν στο νέο τηλεπαιχνίδι  στην Παταγωνία! Και υπογράψαμε σύμβαση να ….μην το δείξει η τηλεόραση! και  να…σας αφήσουν εκεί!!!! Οι βαλίτσες σας είναι έτοιμες!!!

Ζυγοί

Ναρκισσιστές, αναποφάσιστοι, άπιστοι

Ωραίοι, ευγενικοί και εκλεπτυσμένοι είσαστε, αλλά μέχρι να σας περιμένουμε να ζυγίσετε τα πάντα, μα τα πάντα, πριν αποφασίσετε… πάει… το χάσαμε το τραίνο!!! Και μη μας λέτε ότι το κάνετε για να είσαστε δίκαιοι!!…αναποφάσιστοι είσαστε και τέλος!!! Χώρια που σας αρέσει και το ξενογλυκοκοίταγμα!! Σας κόψαμε εισιτήριο για την…Σουηδία,…την Φιλανδία ….κάπου κείθε πάνω τέλος πάντων!!! και σας ανοίξαμε και μανάβικο…μπας και πιάσει τόπο το ζύγι σας!!

Σκορπιοί

Πείσμονες, εκδικητικοί, μυστικοπαθείς, μοναχικοί

Έξυπνοι και αξιόλογοι είσαστε, και με τη γοητεία σας καταφέρνετε σχεδόν τα πάντα, αλλά δεν ξέρετε να συγχωρείτε, και μας ισοπεδώνετε βασανιστικά και…χωρίς έλεος!! και αυτό δεν…σας το συγχωρούμε!! Όταν είμαστε μικρά, θυμάμαι ότι κάναμε  κύκλο με πετρέλαιο γύρω από τους σκορπιούς και μετά…βάζαμε φωτιά (στον κύκλο βέβαια!!) Βρε! πού το θυμήθηκα η άτιμη!! Και για…τους κακής ποιότητας Σκορπιούς, έχουμε το ΤΕΖΑ….πσιίιιιιτ και τέζα!! Καλό είναι να μας προσέχετε!! Θα γλυτώσετε μόνο αν….αφήστε, δε  γλυτώνετε με  τί-πο-τα!!

Τοξότες

Επιπόλαιοι, ισχυρογνώμονες, αυταρχικοί

Εντάξει, δε λέω!! καλούληδες και γοητευτικοί είσαστε! Και δεν μπορεί!! Ενώ εμείς να είμαστε βουτηγμένοι μέσα στις καθημερινές μας έγνοιες, εσείς να είσαστε στην…κοσμάρα σας!!! Δεν σας αντέχουμε άλλο!! Η τοξοβολία είναι Ολυμπιακό άθλημα. Ορίστε το εισιτήριό σας, για να φύγετε αμέσως και να πάτε στην Αγγλία, για προπόνηση για τους Ολυμπιακούς του 2012 και μετά για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας!!  Για μια εξαετία θα σας ξεφορτωθούμε!!! Είδατε τι καλή που είμαι μαζί σας!

Αιγόκεροι

 Απαισιόδοξοι, συντηρητικοί

Σοβαροί και ώριμοι και ωραίοι είσαστε αλλά…μπουχτίσαμε!! Κάντε παρέα και πάρτε και λίγη αισιοδοξία από τους γείτονές σας τους Τοξότες!!  Πηγαίνετε να σας κάνουν λίγη… προπόνηση!!   Αλλά για εντατική προπόνηση επειδή τα Ολυμπιακά έργα που έγιναν, έγιναν για μας, και μετά τους Ολυμπιακούς έμειναν σε μας, και καιρός είναι να τα αξιοποιήσουμε, θα…σας κλειδώσουμε μέσα σε ένα  γυμναστήριο και μετά θα…καταπιούμε το κλειδί!!!… Τυχαίο?…δε νομίζω!!

Υδροχόοι

Ιδιόρρυθμοι, και ξανά ιδιόρρυθμοι

Τίμιοι και  ειρηνιστές είσαστε, και έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα, να σώσετε την ανθρωπότητα, αλλά ανοίχτε τα …στραβά σας και  ασχοληθείτε με τα μικρά έστω προβλήτα των γύρω σας!! Και μην είσαστε αυστηροί μαζί τους!!  Δεν έχουν όλοι τις δικές σας δυνατότητες!!!…Τι κάθομαι και σας λέω!!! Να φύγετε…να πάτε αλλού!! Αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάτε στο Αφγανιστάν ή μήπως στο…Ιράκ; Νομίζω πως τα προβλήματά τους εκεί, σας χρειάζονται επειγόντως!!! 

Ψάρια

Άβουλοι,  κλειστοί

Ευαίσθητοι, ρομαντικοί και πράοι είσαστε, και με το λάου-λάου κάνετε όλες τις πονηροδουλειές σας!! Αλλά κουραστήκαμε να σας βγάζουμε τις κουβέντες με το… τσιγκέλι!!!  Και επειδή όλος ο κόσμος διαβάζει τα ζώδια στο vlaxerna.gr και… ενημερώνεται για το τι κρυφά κουμάσια είσαστε, και…επειδή σε όλους μας αρέσουν τα ψητά ψάρια (μας τα συνιστούν και οι γιατροί), το καλύτερο είναι να κολυμπήσετε βόρεια… προς την Ανταρκτική.  Είναι πολύ ωραία!!! το έχω δει σε ντοκυμανταίρ της ΝΕΤ!!!

Παράξενοι

Κύριοι παράξενοι, εσάς, μου λέτε τι να σας κάνω? το όνομά σας τα λέει όλα!!! αλλά σας υποστηρίζω, γιατί είσαστε δημιούργημά μου… να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!!!  Γι αυτό τους έδιωξα όλους….οπότε τι μένει?  Μόνο εσείς!!   Λοιπόν, επειδή η επιστήμη λέει ότι το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί, ο Π.Σ.Α. (Παγκόσμιος Σύλλογος Αγανακτισμένων) με Πρόεδρο….εμένα φυσικά, αποφάσισε να σας κρατήσουμε!!!!  Με την μέθοδο της κατάψυξης!!  Η πόρτα του καταψύκτη είναι ανοιχτή!! θα μπείτε μόνοι σας ή…θα χρησιμοποιήσουμε το καλάσνικωφ?

Σχόλια
  1. ΝΤΖ
    4 Φεβρουαρίου, 2011

    μελι σταζει το στομα της αστρολογου…

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια