Back to top
Παρασκευή, 13 Αυγούστου, 2021 στις 10:40μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Sakis_Ts
Δυνατά ματς στο 1ο Τουρνουά – Ξύλινο ποδοσφαιράκι που διοργάνωσε η Α.Ε.Β.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά – Ξύλινο ποδοσφαιράκι από την Α.Ε.Β στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Το ραντεβού είχε δοθεί από νωρίς, καθώς το πρώτο σκέλος του τουρνουά αφορούσε τους μικρούς μας φίλους.

Η συμμετοχή ήταν σχετικά μικρή σε αυτό το πρώτο σκέλος αλλά με πολλές εκπλήξεις καθώς τα νεαρά αγόρια μάλλον μπέρδεψαν…το ποδοσφαιράκι και βρέθηκαν στο υπό κατασκευή 5×5 για να παίξουν εκεί ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά υπήρξε συμμετοχή και τον τίτλο του νικητή εξασφάλισε το δυναμικό δίδυμο Άρτεμις – Μαριτίνα απέναντι στο δίδυμο Έλενα-Χρήστος.

Πιο αργά μαζεύτηκαν οι μεγαλύτεροι για το δεύτερο σκέλος του τουρνουά, το οποίο αποτελούταν από 2 ομίλους, από τους οποίους περνούσαν οι πρώτες 2 ομάδες στη φάση των νοκ αουτ.  Στη φάση των ημιτελικών βρέθηκαν αντιμέτωποι οι 2 Τσιώληδες απέναντι στους Τσαρουχάς Θ. και Τριχάκης Γ. όπου οι «βετεράνοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ήταν οι Καρούντζος Ι. και Δρακόπουλος Κ. απέναντι στους Καρούντζος Θ. και Παπαδάκος Γ. Την πρόκριση εξασφάλισε το πρώτο ζευγάρι. Ο Τελικός μεταξύ των Τσαρουχάς Θ. – Τριχάκης Γ vs Καρούντζος Ι. και Δρακόπουλος Κ. κρίθηκε πραγματικά στο γκολ καθώς οι 2 ομάδες ήρθαν 9-9 στη κανονική διάρκεια, και 3-5 στην παράταση η οποία βρήκε νικητές τους ΚΑΡΟΥΝΤΖΟ Ι. ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Κ. 

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έγινε αναγκαστική αλλαγή παίχτη (ξύλινου), λόγω τραυματισμού. 

Το ποδοσφαιράκι είχε μεταφερθεί στον εξωτερικό χώρο και μετά από κάθε ματς οι παίκτες έκανα απολύμανση στα χέρια τους και στις λαβές του παιχνιδιού.

Τα αναψυκτικά και νερά ήταν προσφορά των καταστημάτων:

Πολυαγορά ΠΙΤ-ΠΑΝ 

Κρεοπωλείο «Ο Τσιώλης»

Η Α.Ε.Β. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και τους συμμετέχοντες και δίνει ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι, με περισσότερες δράσεις.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια