Back to top
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021 στις 11:15μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. ΤΖΙΟΥΜΗ Κ. ΣΤΗΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Την Παρασκευή 3/12 επισκέφθηκαν την Βλαχέρνα ο δήμαρχος Τρίπολης, ο δ/ντης Πολεοδομίας και μηχανικοί, με αφορμή το έργο του Οικογενειακού Πάρκου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο και Κοινοτικό γραφείο Βλαχέρνας, που χρηματοδοτείται από την Γερμανική πρεσβεία.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Βλαχέρνας, τους υποδέχθηκε και μίλησε μαζί τους, σχετικά με το έργο και συγκεκριμένα τις τεχνικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα κτίρια, αλλά και την δημιουργία πολυχώρων αναψυχής και χώρων εκθεμάτων στις αίθουσες του Σχολείου. Αναφέρθηκαν χαρακτηριστικά: το Μουσείο Γραμμάτων και Τεχνών, αίθουσα με προτζέκτορα για συνεδριάσεις, προβολή ταινιών και βιβλιοθήκη, δημιουργία στον εξωτερικό χώρο γηπέδου μπάσκετ και βόλλεϋ, κλπ.

Ο δήμαρχος και οι μηχανικοί, ανέφεραν πως θα υπάρχει επικοινωνία και ενημέρωση για την δημιουργία του Οικογενειακού πάρκου και ότι όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν.

φωτο αρχείου

Σχόλια
  1. Παναγιωτης Σπυρου Παπαχρονης
    7 Δεκεμβρίου, 2021

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της κοινότητας μας κ Κολλιντζα, αλλα και και τον δήμαρχο Τριπολης κ Τζιουμη, για την πρόσκληση, αυτη τη φορά ,στην συνάντηση που εγινε στις 3/12 στη Βλαχερνα, σχετικά με την πορεία της δημιουργίας του πρότυπου οικογενειακού πάρκου στην Βλαχερνα μας.
    Συζητώντας μαζι τους, εξέφρασα την ανάγκη να τηρηθεί προς ολους τους Βλαχερναιους, η ορθή και άμεση ενημέρωση τους μέσα απο τους θεσμούς, προκειμένου να γνωρίζουν οι συμπατριώτες μας, την πορεία υλοποίησης του εν λόγω έργου.
    Στο πλαίσιο αυτό συνεχάρη τον πρόεδρο την κοινότητας μας, για την πρωτοβουλία του να δημιουργηθεί μια επιτροπη για το εν λόγω έργο. όπως ανέφερα στους παρόντες, έθεσα τον εαυτόν μου εκτός της επιτροπής, προκειμενου να μην εχει καμία πολιτική ή αντιπολιτευτική χροιά τυχών παρουσία μου σ αυτή. Ενημερώθηκα όμως απο τον δήμαρχο ,οτι η επιτροπη τελικά δεν θα δημιουργηθεί.
    Τόσο στον πρόεδρο, όσο και στον δήμαρχο, ζήτησα -και θα επιμείνω σ αυτό- να γινει σαφές προς όλους του εμπλεκόμενους φορείς, πως το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας του Προτυπου Οικογενειακού Πάρκου Βλαχερνας, ΠΡΕΠΕΙ να είναι αντάξιο της ιστορίας της Βλαχερνας μας, αλλά και ελκυστικό για τους επισκέπτες της περιοχής μας ολόκληρης.
    Προσωπικά παραμένω στην διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια.
    Αυτό το έργο ,έχει μόνους χορηγούς, το αίμα, τις περιουσίες, τους αγώνες και την ιστορία ΟΛΩΝ των Βλαχερναιων και ανήκει ΜΟΝΟ σ αυτους.. και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια