Back to top
Δευτέρα, 14 Μαρτίου, 2011 στις 8:05μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Ογκολογική Επιτροπή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, με απόφαση του, συγκρότησε Ογκολογική Επιτροπή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» αποτελούμενη από τους:

1.κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΗΤΑ, Συντονιστή Δ/ντή Ογκολογικού Τμήματος γιατρό του κλάδου ΕΣ.Υ., ως ΙΙρόεδρο.

2.κ.ΠΟΝΗΡΑΚΟ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, Συντονιστή Δ/ντή Β’ Χειρ/κού Τμήματος γιατρό του κλάδου ΕΣ.Υ., ως μέλος, επειδή έχει μετεκπαιδευθεί στο αντικείμενο της Ογκολογίας σε Ογκολογικά Κέντρα της Αθήνας.

3.κ.ΚΑΖΑΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟ, Συντονιστή Δ/ντή Β’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής γιατρό του κλάδου ΕΣ.Υ., ως μέλος, επειδή έχει μετεκπαιδευθεί στο αντικείμενο της Ογκολογίας σε Ογκολογικά Κέντρα της Αθήνας.

4.κ.ΒΛΡΑΤΣO ΑΛΕΞΙΟ, Δ/ντή Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου γιατρό του κλάδου ΕΣ.Υ., ως μέλος.

5.κ ΒΕΝΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ως μέλος.

6.κ.ΜΗΤΣΑΝΑ-ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας, ως μέλος.

7.κ.ΤΣΑΒΟΛΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υπεύθυνο Φαρμακευτικού Τμήματος, ως μέλος.

8.κ.ΜΠΟΖΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Δ/ντή Διοικητικής Υπηρεσίας, ως μέλος.

9.κ.ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΟΥΣΑ, Προϊσταμένη Ογκολογικού Τμήματος, με καθήκοντα γραμματέα της Ογκολογικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Υ4α/οικ.1858/10-1-2005 Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. 307Β/2005), άρθρο 2. οι αρμοδιότητες της Ογκολογικής Επιτροπής ορίζονταν ως ακολούθως:

Λειτουργεί ως εκτελεστική επιτροπή για την εφαρμογή της αντικαρκινικής πολιτικής του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε κάθε Νοσοκομείο.

Σχεδιάζει, συντονίζει και επιβλέπει όλες τις σχετιζόμενες με το αντικείμενο της ογκολογίας δραστηριότητες σε κάθε Νοσοκομείο, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ογκολογίας του ΚΕΣΥ.

Έχει την ευθύνη της ορθής λειτουργίας του Εθνικού Αρχείου Νεοπλασιών (ΕΑΝ.), σε κάθε Νοσοκομείο. Επίσης σύμφωνα με την ανωτέρω Υ.Α., άρθρο 4, ο Πρόεδρος της Ογκολογικής, Επιτροπής των Νοσοκομείων αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ της Επιτροπής Ογκολογίας ΚΕΣΥ, Ε.Α.Ν. και Επιστημονικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Για την εργασία του αυτή του απονέμεται ο τίτλος Συντονιστή του Αντικαρκινικού Προγράμματος και μπορεί να εκπροσωπεί το Νοσοκομείο σε κάθε δραστηριότητα. Εθνική ή Διεθνή που έχει σχέση με το αντικείμενο της Ογκολογίας.

Τέλος η θητεία της Ογκολογικής Επιτροπής είναι τριετής.

Πηγή: kalimera-arkadia.blogspot.com

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια