Back to top
Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 στις 5:28μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες με τα συνθήματα στους τοίχους του πρώην δημοτικού σχολείου Βλαχέρνας.

Δυστυχώς για άλλο ένα καλοκαίρι το κτήριο του πρώην δημοτικού  σχολείου γίνεται έρμαιο  κάποιων, οι οποίοι αυτή τη φορά το γέμισαν με οπαδικά συνθήματα και ζωγραφικά σύμβολα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα άσχημη εικόνα.

Το κακό έχει παραγίνει τα τελευταία χρόνια, ειδικά με κάποιους νέους, που έρχονται για διακοπές στο χωριό μας, να μην σέβονται τίποτα και να καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους.

Κατά καιρούς ο πρόεδρος του χωριού έχει προβεί σε συστάσεις, αλλά απ΄ότι φαίνεται τα προβλήματα συνεχίζονται. Ενώ υπάρχουν εισηγήσεις να ενημερωθούν οι γονείς και οι παππούδες των παιδιών, πάντα παίρνουμε την απάντηση   “έλα μωρέ τώρα  μην εκθέσουμε τα παιδιά στην οικογένειά τους” και μένουμε σε συστάσεις απέναντί τους, τις οποίες τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν μία από τα ίδια. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι, οι γονείς, ο πρόεδρος, οι σύλλογοι.

Επειδή τα συνθήματα είναι οπαδικού χαρακτήρα, θα πρότεινα στην Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας να ακυρώσει ή να αναβάλει το τουρνουά ποδοσφαίρου έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές ( είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας και αυτός).

Μην ξεχνάμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια έσπασαν με πέτρες τα κεραμίδια στα αποδυτήρια του 5×5, έσπασαν τις στέκες του μπιλιάρδου και τις ρακέτες του πινγκ-πονγκ.

 

 

 

Σχόλια
  1. Δημήτρης Δρακόπουλος
    11 Αυγούστου, 2022

    Σωστά όλα αυτά που γράφεις Κώστα και κατακριτέα η συμπεριφορά των παιδιών ΑΛΛΑ υδραυλικούς δεν έχει το χωριό μας να συμπληρώσουν πέντε μέτρα σωλήνα για να φτιαχτεί η υδρορροή που έχει καταστρεψει τον τοίχο του σχολείου?
    Αυτό είναι πιο σημαντική ζημιά απο τις μουτζούρες!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια