Back to top
Κυριακή, 27 Μαρτίου, 2011 στις 1:19μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Β.

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας της Μ.Κ.Β.  Το κέντρο “Ο Μίμης” γέμισε και ο κόσμος χόρεψε και διασκέδασε, μέχρι πρωίας. Τα παιδιά του Δ.Σ. της Μ.Κ.Β. υποδέχθηκαν όλο το κόσμο και τον εξυπηρέτησαν άψογα. Παρόν στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Λεβιδίου Μαρία Εικοσιδέκα, ο Πρόεδρος το Τ.Σ. Βλαχέρνας Τάσος Τσαρουχάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Ρουμελιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιλτ. Κοκκινάκος, Σπυρ. Πετροπούλου-Δρακοπούλου, Χαρ. Σταμάτης,  Νίκος Τσαμούλος, ο εκπρόσωπος της Κοιν.Χωτούσσας  Φ. Νταγιάντης, ο εκπρόσωπος  της  Κοιν.Καρδαρά Γ.Ρούμπος και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων (από τον Σύλλογο των Απανταχού Βλαχερναίων  ο αντιπρόεδρος Νίκος Κ. Τσαρουχάς και ο ταμίας Βασίλειος Π. Μεγρέμης, από την Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας  ο γραμματέας  Ιωάννης Γ. Καρούντζος και ο Γιώργος Δ. Τζιώλας, από τον Σύλλογο Βλαχερναίων Τρίπολης ο γραμματέας Παναγιώτης Γρ. Μεγρέμης και η  Παναγιώτα Θ. Ντόκου-Μπαλάση, από την Αεί Μαίναλον ο αντιπρόεδρος Νίκος Δ. Καβουρίνος, ο Γιώργος Ι. Καρούντζος μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής  και ο Στέλιος Κάνταρης εκπρόσωπος από τον Σύλλογο Καντανιωτών Χανίων Κρήτης). Η πρόεδρος της Μ.Κ.Β.  Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη στον σύντομο μήνυμά της, ευχαρίστησε τους παρευβρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε λαχειοφόρος αγορά και οι τυχεροί αριθμοί είναι οι παρακάτω:  

3183: ΣΚΟΥΠΑ  ROHNSON R 182 2400W

1275: ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΗ SAMSUNG SMXG 20 BRB

1990: ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ GRILL SAMSUNG GW 71E

228: DVD SONY DYRSR 100 BLACK

520: ΜΙΝΙ HI-FI LG MCD 104

1350: ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ

2677: ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία της Μ.Κ.Β. Δημήτρη Λ. Κολλίντζα (Τηλ. 6936.794213), για να παραλάβουν τα δώρα τους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην ορχήστρα (η οποία είχε κέφια!!!) με τους Γιάννη και Τζένη Κατσίγιαννη (τραγούδι), Τσαγγούρη (κλαρίνο) και Κωστάκη Λ. Τσαρουχά (τραγούδι), αλλά και στην διοίκηση και προσωπικό του κέντρου “Ο ΜΙΜΗΣ”  που προσπάθησαν πολύ για να εξυπηρετήσουν το κόσμο. Τέλος το Δ.Σ. της Μ.Κ.Β. ήταν σύσσωμο στην εκδήλωση (Ελένη Κουτσούγερα-Τσιώλη, Δημήτριος Λ. Κολλίντζας, Θανάσης Γ. Καρούντζος, Γιάννης Β. Τσαρουχάς, Γιώργος Β. Κουτσούγερας, Χρήστος Στ. Αποστολόπουλος, Κώστας Μ. Δρακόπουλος) και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.   

Τελος θα πρέπει να αναφέρουμε, πως για πρώτη φορά το www.vlaxerna.gr είχε live ενημέρωση για την εκδήλωση (φωτορεπορτάζ), που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας.  Η τεχνολογία (internet)  και οι φωτορεπόρτερ, βοήθησαν για αυτό. 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια