Back to top
Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, 2022 στις 3:10μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Tips by Markos: Η πρωτοποριακή ταξιδιωτική εκπομπή της Liquid Media κάνει πρώτη στάση στην Αρκαδία!
Πόσες φορές έχουμε βρεθεί σε πόλεις και χωριά, ορεινά, πεδινά, παραθαλάσσια και «σκανάρουμε» κριτικές και πλατφόρμες για να φάμε, να πιούμε αλλά και να μάθουμε τον τόπο όπως πρέπει; Το Tips by Markos είναι εδώ για να μας λύσει τα χέρια.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με την Liquid Media και μας προσφέρει σημαντικές συμβουλές, ιδιαίτερα μυστικά του κάθε τόπου και οτιδήποτε πρέπει να γνωρίζουμε πριν επισκεφτούμε τις γωνιές της Ελλάδας, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ο έμπειρος παρουσιαστής, ξεκινώντας από την Αρκαδία, θα επισκεφθεί πολλούς νομούς της χώρας, με σκοπό να αναδείξει τις ομορφιές της χώρας μας και να παρουσιάσει τις καλύτερες προτάσεις διαμονής, φαγητού, αγορών, αλλά και ψυχαγωγίας.

Κάθε Δευτέρα, ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο υψηλής ποιότητας και κορυφαίας παραγωγής, σε τηλεοπτικές προδιαγραφές, θα φιλοξενείται σε όλα τα sites της Liquid Media και θα πλημμυρίζει τα social media τους.

Οι ταξιδιωτικές… περιπέτειες του Δημήτρη Μάρκου ξεκινούν την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, με μία καταπράσινη εξόρμηση στο Κάψια, το Λεβίδι, τη Βλαχέρνα, τη Βυτίνα και τη Δημητσάνα.

Λίγες ώρες από την πρωτεύουσα, ένας τόπος που πολλοί από εμάς έχουμε επισκεφθεί αλλά λίγοι τον έχουμε γνωρίσει πραγματικά! Κάτω από τα πλατάνια στα Λαγκάδια Αρκαδίας, παρατηρούμε το ιστορικό ρολόι με το μηχανισμό του να είναι ίδιος με αυτόν του Big Ben στο Λονδίνο. Ο Δημήτρης Μάρκος σηκώνει μανίκια και ζυμώνει φρέσκο ψωμί ενώ αναλαμβάνει να μάθει τις selfie σε όλες τις ηλικίες ξεκινώντας με έναν 84χρονο στην Στεμνίτσα.

Ταξίδι στην ελληνική ιστορία, στην πλατεία του Ελληνικού στην Ορεινή Αρκαδία ενώ οι γνώσεις ακονίζονται και προκαλούν απορία όταν μάθαμε πως Αράχωβα ΔΕΝ είναι μόνο μία. Μία εκδρομή στην ελληνική ύπαιθρο δεν μπορεί να κλείσει χωρίς στάση στο Λεβίδι για καλό κρέας και λαχταριστά γλυκάκια!

Όλα τα παραπάνω, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε όλο το δίκτυο της Liquid Media!

Tips by Markos!

Προσδεθείτε!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια