Back to top
Κυριακή, 17 Απριλίου, 2011 στις 8:16μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Στα πλαίσια της δραστηριότητας του περιοδικού του 4ΟU Γενικού Λυκείου Περιστερίου, «ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ» με θέμα: “Αφιέρωμα στο δίκτυο Μαρτυρικών πόλεων”  η Βλαχέρνα υποδέχθηκε τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου, το Σάββατο 16 Απριλίου 2011.
Σχετικά αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους (www.gatakoudouni.blogspot.com):
Ταξιδέψαμε και πάλι μέσα από το πρόγραμμα της έκδοσης του περιοδικού και του αφιερώματος στις Μαρτυρικές πόλεις και χωριά.  Στη Βλαχέρνα Αρκαδίας αυτή τη φορά.  Ένα ακόμη δημιουργικό πολιτιστικό διήμερο γεμάτο ανθρωπιά, αγάπη, γέλιο, χαμόγελο, διασκέδαση, επικοινωνία μα πάνω απ΄όλα ποιότητα και ουσία γι΄αυτό που χρόνια κάνουμε στο σχολείο μας. Προσθέσαμε λοιπόν στη συλλογή μας το 8ο βραβείο από τη Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας αυτή τη φορά, μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη για μας και ένα μόνο είναι σίγουρο πως το αφιέρωμα θα είναι εξαιρετικό!!! Λέμε να το παρουσιάσουμε στον όμορφο τόπο σας. Εσείς τι λέτε;; Ευχαριστούμε από καρδιάς:
-Τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας του μαρτυρικού χωριού Βλαχέρνα και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Καρούντζο για την εξαιρετική τους διάθεση και φιλοξενία και όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας σ΄αυτό το υπέροχο ταξίδι!!
-Όλους τους κατοίκους της Βλαχέρνας που δέχτηκαν να μας μιλήσουν.
-Τον παραδοσιακό ξενώνα΄”ΑΡΤΕΜΙΣ”-την κ.Παναγιώτα- στο Λεβίδι για την ευχάριστη διαμονή μας.
-Τους μαθητές μας-παιδιά μας για την άψογη συμπεριφορά τους.
Εμείς έτσι θα συνεχίσουμε…να παράγουμε πολιτισμό σε ένα σχολείο που θέλουν να μας το καταργήσουν!!!.
 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια