Back to top
Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2023 στις 3:26μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Sakis_Ts
Αποτελέσματα Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 και ευχαριστίες της Α.Ε.Β.

Το καλοκαιρινό ετήσιο τουρνουά 5×5 της Αθλητικής Ένωσης Βλαχέρνας έριξε αυλαία και δίνει ραντεβού για του χρόνου. 

Τα αποτελέσματα:

1η μέρα αγώνων:

Levidi F.C – Dynamo Dara 2-7

Αλ Βλαχερνάλ – Λύκοι Μαινάλου 5-4

2η μέρα αγώνων:

Λύκοι Μαινάλου –  Levidi F.C 4-5

Dynamo Dara – Αλ Βλαχερνάλ 4-1

3η μέρα αγώνων:

Λύκοι Μαινάλου – Dynamo Dara 3-6

Αλ Βλαχερνάλ – Levidi F.C 5-0

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Dynamo Dara: 9 βαθμοί

Aλ Βλαχερνάλ: 6 βαθμοί

Levidi F.C.: 3 βαθμοί

Λύκοι Μαινάλου: 0 βαθμοί

Την πρώτη θέση και την χρυσή κούπα εξασφάλισε η Dynamo Dara, η οποία αποτελούταν από ένα νεαρό ηλικιακά σύνολο και από γρήγορο και αποδοτικό ποδόσφαιρο. 

Για το μετάλλιο της δεύτερης θέσης κοντραρίστηκαν στον τελευταίο αγώνα του ομίλου η Αλ Βλαχερνάλ με την Levidi F.C. Σε έναν αγώνα όπου ο συνδυασμός εμπειρίας αλλά και φρεσκάδας έδωσαν τη νίκη και την δεύτερη θέση στην Αλ Βλαχερνάλ.

Επιπλέον, την 3η μέρα αγώνων πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας των under-15 μεταξύ του Bλαχερναΐκού και του Levidi F.C. Juniors με τελικό σκορ 1-6 υπέρ του Λεβιδίου, με τούς μικρούς φίλους να χαίρονται και αυτοί την συμμετοχή τους στις αθλητικές δράσεις του Αυγούστου.

Πλήθος κόσμου επέλεξε να δώσει το παρών και τις τρεις μέρες του τουρνουά, υποστηρικτές από την Βλαχέρνα, το Δάρα, το Λεβίδι, κ.α. προσφέροντας όμορφες εικόνες.

Η Α.Ε.Β. ευχαριστεί θερμά τον Λάμπρο Τσαρουχά για την διάθεση καθισμάτων, τον Γιώργο Πάτρο για την προσφορά νερών και powerade και την Ελένη Κουτσούγερα – Τσιώλη για την προσφορά χυμών.

Επίσης, η Α.Ε.Β. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν αλλά και όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση αυτή του χωριού μας. Σημαντικό να στεκόμαστε δίπλα στους συλλόγους και να τους στηρίζουμε.

Καλή αντάμωση.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια