Back to top
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2023 στις 8:27πμ | Κατηγορία: Εκλογές | Ν.Δ.Κ.
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: Υποψήφιος στην δημοτική κοινότητα Βλαχέρνας.
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να δηλώσω δημοσίως την υποψηφιότητα μου στο τοπικό ψηφοδέλτιο του χωριού μου, Βλαχέρνα Αρκαδίας.
Οι συγχωριανοί όλοι, μόνιμοι κάτοικοι και μη, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και γι’ αυτό δεν θα συστηθώ τυπικά και απρόσωπα μέσα από εδώ, καθώς μια τέτοια τυπική αναφορά δε θα ταίριαζε στον χαρακτήρα μου.
Το χωριό που μεγαλώσαμε το αγαπάμε όλοι, μας θυμίζει όμορφες στιγμές από τα παιδικά μας χρόνια, από ήθη και έθιμα που μάθαμε από τους παλιούς και τώρα δεν τα μεταφέρουμε στα παιδιά μας, αλλά και από παλιές εκδηλώσεις που ανταμώναμε και γλεντάγαμε όλοι μαζί, κάτι το οποίο πλέον δεν υπάρχει.
Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του αξιότιμου Γιάννη Σμυρνιώτη, επιδιώκω να μου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια νέα αλλαγή για τη Βλαχέρνα, μέσα από την οποία μεγάλοι και μικροί να βρίσκουν λόγους να περνάνε περισσότερο χρόνο στο χωριό μας.
Επιπλέον, με απόλυτο σεβασμό σε όλους τους προηγούμενους προέδρους, θεωρώ ότι υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης και ανάπτυξης σημείων του τόπου μας, ώστε να καταφέρουμε να προσελκύσουμε και κόσμο που δεν έχει ακόμα γνωρίσει και επισκεφτεί το χωριό μας.
 
 
Η στήριξη σας. σε αυτή την προσπάθεια για τον Μπεζενίκο μας,
θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα!
Πάμε να «κυνηγήσουμε» τα όνειρα μας,
για να δώσουμε ζωή στη Βλαχέρνα μας!
 
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια