Back to top
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου, 2023 στις 8:23πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς για την τρίτη συνεχόμενη ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, στο πρόσωπό μου. Η επιλογή σας, να με εκλέξετε στην θέση του Προέδρου της δημοτικής μας κοινότητας για την επόμενη πενταετία, με γεμίζει με ευθύνη και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον προγραμματισμό νέων.

Τα έργα υποδομής που έγιναν ή εξελίσσονται στο χωριό μας, (ενδεικτικά αναφέρω: εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, αντικατάσταση δευτερεύοντος αγωγού ύδρευσης, επέκταση αγωγού ύδρευσης προς κόμβο 111, οικογενειακό πάρκο Βλαχέρνας, πλήρης φωτισμός εθνικής οδού που διασχίζει το χωριό μας, ασφαλτόστρωση δρόμων, έργα αγροτικής οδοποιίας), προέρχονται από αγώνα δεκαετίας και κύριο μέλημά μου ήταν και είναι η συνεργασία με τις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου μας και της περιφέρειας μας.

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού τελείωσαν και τα αποτέλεσμα αυτών είναι απολύτως σεβαστό. Το χωριό μας πρέπει οργανωμένο και ενωμένο να κοιτάζει το μέλλον και την συνεχή βελτίωσή του.

Πέραν των ανωτέρω έργων, μια σειρά άλλων έργων, όπως οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν και η βελτίωση του γηπέδου 5x5 (κερκίδα, πάγκοι, κλπ), η αξιοποίηση των παλαιών γηπέδων 11x11, η βελτίωση και ανάπλαση δημόσιων χώρων (Αγίου Τρύφωνα, Μεσαία βρύση, κλπ), η δεντροφύτευση σε δρόμους, η επέκταση των αγωγών ύδρευσης σε σημεία που χωριού που δεν ήταν στην αρχική μελέτη, η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα (ΕΣΠΑ) του έργου διάσωσης και ανάδειξης του Μοναστηριού της Παναγίας Ελεούσας (που με την βοήθεια και της εκκλησίας και του ΥΠΠΟ έχει φτάσει προ χρηματοδότησης), η βελτίωση και τσιμεντόστρωση του δρόμου της Καστανιάς για το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών, η μετατροπή του δυόροφου κτιρίου της τοπικής κοινότητας σε πράσινο κτίριο μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, είναι μερικά από αυτά που θα αποτελέσουν προτεραιότητα στην νέα πενταετία (2024-2028) για την δημοτική μας κοινότητα.

Και βέβαια η καθημερινότητα (καθαριότητα, φωτισμός, πολιτική προστασία, αγροτικοί δρόμοι, τυχόν βλάβες, κλπ) ήταν και θα είναι πάντα στις άμεσες προτεραιότητες.

Όπως γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια, η επιλογή μου να ασχοληθώ με τα κοινά του χωριού, είναι επιλογή συνείδησης και αγάπης για αυτό, χωρίς κανένα άλλο σκοπό.

Η ανταπόδοση σας και η στήριξής σας, δικαιώνει τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι μαζί. Στο χωριό μας, πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αφανείς ήρωες, που βοηθούν στην κάθε προσπάθεια και στον κάθε αγώνα για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για το χωριό μας.

Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και σας υπόσχομαι πως θα είμαι δίπλα σε όλους τους συμπατριώτες μου, παλεύοντας για το καλό της ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ.

Μετά τιμής
Δημήτριος (Τζίμης) Κολλίντζας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια