Back to top
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, 2023 στις 8:40πμ | Κατηγορία: Οικονομία | argy
Τέλη κυκλοφορίας 2024: Αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ

Τα ειδοποιητήρια αναρτήθηκαν και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι οι κάτοχοι να κατεβάσουν το ειδοποιητήριο τους και να προχωρήσουν στην εξόφληση του ποσού, έως 31 Δεκεμβρίου 2023. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώσουν με τους εξής τρόπους:

  • μέσω των μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών που βρίσκονται στις τράπεζες. Σε αυτή την περίπτωση θα ζητηθεί το QR Code, το εικονίδιο δηλαδή που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ειδοποιητήριο.
  • μέσω Web banking εφόσον έχετε πρόσβαση στην διαθέσιμη εφαρμογή από την τράπεζά τους. Σε αυτή την περίπτωση θα  ζητηθεί ο κωδικός RF. Είναι ο 23ψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο κέντρο του ειδοποιητηρίου αμέσως μετά τα γράμματα «RF».
  • στην Τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ, έχοντας εκτυπώσει εκ των προτέρων το ειδοποιητήριο.

Πληρωμή ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2024 χωρίς κωδικούς Taxisnet

Πληρωμή ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2024 ΜΕ κωδικούς Taxisnet

Σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής οι ιδιοκτήτες των επιβατικών αυτοκινήτων, υποχρεούνται να πληρώσουν τα τέλη εις διπλούν! Όπως κάθε χρόνο, δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας όσοι καταθέσουν τις πινακίδες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, θέτοντας το όχημά τους σε “ηλεκτρονική ακινησία”. Με τη διαδικασία της “ηλεκτρονικής ακινησίας” πλέον, οι κάτοχοι των οχημάτων δεν χρειάζεται να επισκεφθούν την εφορία. Με ηλεκτρονική αίτηση η οποία περιλαμβάνει τα ακριβή στοιχεία της πόλης, της οδού, του αριθμού, του Τ.Κ. και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του σημείου ακινητοποίησης του οχήματος, ολοκληρώνεται η σχετική διαδικασία.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια