Back to top
Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2011 στις 11:55πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ.ΠΑΝΟΥ ΜΕΓΡΕΜΗ

Αγαπητοί συμπατριώτες,

θέλω να σας καλωσορίσω στην ηλεκτρονική μας σελίδα μέσα από την οποία θα επικοινωνούμε και θα ανταλλάσουμε δημιουργικές απόψεις και προτάσεις για το αγαπημένο μας χωριό.

Μου δίνεται η ευκαιρία από εδώ να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου, που στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου των Βλαχερναίων Τρίπολης, με τίμησαν με την ψήφο τους και το νέο Δ.Σ. που μου εμπιστεύτηκε την θέση του Προέδρου του Συλλόγου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου Τάσο Τζιώλα, για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο και την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας, καθώς με την εμπειρία του και τις συμβουλές του θα είναι πάντα χρήσιμος στον Σύλλογο.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε ενεργό τον πολυετή Σύλλογό μας στον εξωραϊσμό του χωριού μας και με την συνεργασία των υπολοίπων φορέων του χωριού μας (Τοπικό Συμβούλιο Βλαχέρνας, Δημοτική Αρχή, Σύλλογο Απανταχού Βλαχερναίων, Μορφωτική Κίνηση Βλαχέρνας, Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας) να μπορέσουμε να αναδείξουμε και να κρατήσουμε ζωντανή την Βλαχέρνα την οποία αγαπάμε.

Με εκτίμηση

Πάνος Γρ. Μεγρέμης

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια