Back to top
Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2011 στις 10:49πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Αυγούστου 2011, η Α.Ε.Β. βράβευσε τον Γιώργο Διον. Παπουτσή για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, στην Ουγγαρία. Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΑΕΒ, αφού συνεχάρησαν  τον Γιώργο του έδωσαν αναμνηστικό δίπλωμα και πλακέτα, ενώ σημειώνουμε ότι διεξήχθη και φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ συμπατριωτών μας στο γήπεδο 5χ5, προς τιμήν του Γιώργου. Όλοι οι παρευβρισκόμενοι, χειροκρότησαν τον Γιώργο και του ευχήθηκαν και εις ανώτερα. Η Βλαχέρνα ένιωσε υπερήφανη για μια ακόμη φορά, για τις επιτυχίες του συμπατριώτη μας.

Ακόμη η Α.Ε.Β., βράβευσε τον Αθανάσιο Γ. Καρούντζο για το καλύτερο γκολ που πέτυχε στον αγώνα Νέων-Παλαιμάχων το προηγούμενο Πάσχα και τον Παναγιώτη Σπ. Παπαχρόνη ως τον καλύτερο αγωνιζόμενο στον ίδιο αγώνα. 

Τέλος δόθησαν και τα κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό παιδικό τουρνουά 5χ5, στο οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα “ΓΥΠΕΣ”, δεύτερη η ομάδα “ΓΙΔΕΡΠΟΥΛ” και τρίτη η ομάδα “ΛΥΚΟΦΑΓΑΝΕΣ”. Η Αθλητική Ένωση Βλαχέρνας, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις και δίνει ραντεβού με όλους για τις επόμενες εκδηλώσεις.

  

      

 

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια