Back to top
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, 2011 στις 1:01μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΦΡΩΝ-ΚΑΝΑΛΙΩΝ” ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

Υπογράφτηκε στις 5/8/2011 και με αριθμό πρωτοκόλλου 34833/ΔΕ/6047/2-8-2012, από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας η απόφαση για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η υλοποίηση του υποέργου «Καθαρισμός Αποστραγγιστικών Τάφρων-Καναλιών», ύψους 3.075.000,00 ευρώ, το οποίο εντάσσεται στα έργα που υλοποιούνται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον τέως Δήμο Λεβιδίου του Νομού Αρκαδίας, «Αρδευτικά Δίκτυα Έλους Κανδήλας». Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και μετά από πολλές προσπάθειες, ένα ακόμη έργο ανάπτυξης για την περιοχή της Αρκαδίας υλοποιείται, το οποίο θα στηρίξει την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, θα ευοδωθεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν περίπου είκοσι χρόνια.
Το έργο «Καθαρισμός Αποστραγγιστικών Τάφρων – Καναλιών», χρηματοδοτείται ύστερα από μια νέα, βελτιωμένη μελέτη, η οποία ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνση Μελετών και Κατασκευών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΑΑΤ, εξοικονομώντας 1.700,00 €.
Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθούν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου για τον «Καθαρισμό των Αποστραγγιστικών Ταφρών του Αναδασμού Κανδήλας Ν. Αρκαδίας» από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πηγή:  www.arcadiaportal.gr

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια