Back to top
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 2011 στις 9:38πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Εορτάστηκε η επέτειος του ΟΧΙ στο χωριό μας. Μετά τη Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε Δοξολογία παρουσία του Προέδρου του Τ.Σ. Βλαχέρνας Τάσου Τσαρουχά και της Δημοτικής Συμβούλου Δήμου Τρίπολης Σπυριδούλας Πετροπούλου-Δρακοπούλου. Πανηγυρικό τόνο στην εορτή έδωσαν (όπως κάθε χρόνο) τα τρία αδέλφια, μαθητές  Μιχάλης Β. Δρακόπουλος, Κώστας Β. Δρακόπουλος και Αναστασία Β. Δρακοπούλου  οι οποίοι έφεραν την σημαία στην εκκλησία και απέδωσαν φόρο τιμής στους αγωνιστές του έπους του ΄40, απαγγέλοντας και ποιήματα.  Ο Πρόεδρος μετά την ομιλία του κατέθεσε στεφάνι, όπως και ο Ανδρέας Β. Πανούσης εκ μέρους των αγωνιστών. Και του χρόνου. 


Το vlaxerna.gr (φωτο: tam) βρέθηκε και στο Λεβίδι. όπου πραγματοποιήθηκε η σχολική παρέλαση, παρουσία των επισήμων και πλήθος κόσμου. Σημειώνουμε πως σημαιοφόρος Γυμνασίου στην παρέλαση, ήταν η μαθήτρια Ελένη Χρ. Ξουράφη και παραστάτης Λυκείου ο μαθητής Νικόλαος Ηλ. Καρούντζος, από Βλαχέρνα.

 

 

To vlaxerna.gr ήταν και στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι) Αττικής, όπου στην παρέλαση των μαθητών του 4ου Γυμνασίου, σημαιοφόρος ήταν ο Βλαχερναίος αριστούχος μαθητής,  Παναγιώτης Φιλ. Ξουράφης.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια