Back to top
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, 2011 στις 9:39πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (τώρα πως τα καταφέρνει η Αφροδίτη να το κάνει αυτό, ούτε εγώ το καταλαβαίνω) σας κάνει περισσότερο κινητικούς, πιο ζωηρούς και κάποιους σας κάνει…χειρότερους από τους άλλους!! Ενισχύει τη διάθεσή σας για μοναχικά ταξιδάκια στο άψε-σβήσε (τα βλέπω εγώ στ΄ αστέρια αυτά τα  ‘’μοναχικά ταξιδάκια’’, αλλά…δεν τα μαρτυράω). Ύποπτος μήνας ο Νοέμβρης γι αυτό προσέξτε…αλλιώς θα αναλάβω να σας προσέχω εγώ για…να απαλλάξω την κοινωνία από τον δημόσιο κίνδυνο!!!

Ταύροι

Σταθερά μου Ταυράκια, με επαγγελματικούς προβληματισμούς θα βγάλετε το Νοέμβρη. Η μεθοδικότητα και η υπομονή που σας χαρακτηρίζουν, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Και επειδή οι κοινοί στόχοι ενώνουν και όχι οι κοινές διαπιστώσεις, καλό θα είναι να προσέξετε τις συναδελφικές ‘’φιλίες σας’’!! Ευχάριστα θα είναι τα οικογενειακά σας ζητήματα και ακόμα πιο ευχάριστα τα ζητήματα καρδιάς. Σε όλα αυτά, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι συμφωνεί και ο εκλεκτός συνάδελφος ο Λεφάκης (αυτός με ξέρει, εγώ …μόνο ακουστά τον έχω!)

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου, αυτό το μήνα θα είσαστε σε υπερένταση και μέσα στο άγχος (πρωτοφανές!!) Επίσης ως κλασικοί αλλοπρόσαλλοι του ζωδιακού κύκλου θα υποστηρίζετε με πάθος μια άποψη, μετά θα…την αλλάζετε (την άποψη), και θα ξεχνάτε ότι υποστηρίζατε την άλλη (άποψη) και θα επιμένετε ότι αυτή είναι η αρχική  σας (άποψη)!!! Μπερδευτήκατε που τα διαβάζετε? …φανταστείτε τι μπέρδεμα τραβάμε εμείς που…μας τα κάνετε κιόλας!! Τα οικονομικά σας αντί να χειροτερεύουν…επιδεινώνονται!! Στα ερωτικά σας, ως οι πιο επικοινωνιακοί τύποι…μια χαρά θα τα πάτε,  και τα οικονομικά σας καλά θα είναι.

 Καρκίνοι

 Άχ ρομαντικοί μου Καρκίνοι, δεν την αντέχετε την πίεση, δεν τους αντέχετε τους γρήγορους ρυθμούς και δεν αντέχετε και το άγχος (αυτό που το πάτε…που όλη την ώρα σας αγχώνουν?), αλλά και αυτό το μήνα θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε με το μυαλό σας και όχι με την καρδιά σας! Η κούραση θα γίνει φιλενάδα σας για το Νοέμβρη (θα είναι για καλό σκοπό όμως) και εσείς θα βλέπετε τα πάντα σαν ένα μαλακό κρεβάτι αλλά… να τα ξεχάσετε αυτά που ξέρετε,…έχουμε δουλειά, περνάμε κρίση!  Στα υπόλοιπα, όλα μα όλα πολύ καλά.

Λέοντες

Ευχάριστα, αισιόδοξα, αλλά και κουραστικά θα περάσετε τον Νοέμβρη, με ισορροπία στις επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις σας. Για τα οικονομικά σας…τι να σας πω,…Λέων και στρίμωγμα χωρίς σπατάλη, είναι δυο έννοιες που δεν είναι συμβατές (αυτά είναι για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς) Όμως, έχετε μια αξιοθαύμαστη ικανότητα να προσαρμόζεστε  και να διατηρείτε τη χλιδή σας και την ποιότητά σας και μέσα από τις περικοπές! Τα αισθηματικά σας θα είναι πολύ καλά με άριστες επιδόσεις και  στους…μονάχους-μονάχους θα δοθούν πολλές και καλές ευκαιρίες.

Παρθένοι

Στα οικονομικά σας τα πάτε καλά γιατί είστε εργατικοί τύποι, πρακτικοί, οικονόμοι και προσεκτικοί και είστε από αυτούς τους τυχερούς-μαζί με τους Αιγόκερους-, που η κρίση θα αγγίξει λιγότερο! Με διασκέδαση και μικρές αποδράσεις ξεκούρασης θα βγάλετε το Νοέμβρη! Χωρίς να ξεχνάτε τη δουλειά βεβαίως και την τάξη και την λεπτολογία βεβαίως.  Και αυτό είναι σοβαρός λόγος για να…εκνευρίζονται οι  υπόλοιποι του ζωδιακού κύκλου! Ανθηρά τα ερωτικά σας με τα βέλη του έρωτα να είναι στραμμένα κατά πάνω σας αλλά…καλό θα είναι να προετοιμαστείτε γιατί υπάρχει περίπτωση να φάτε κατάμουτρα και…καμιά απόρριψη!!

Ζυγοί

Τα οικονομικά σας…χάλιαααα!! Όμως εσείς…όσα έρθουν κι όσα πάνε και…μια ζωή την έχουμεεε! Ο Ζυγός ξέρει να ζυγίζει τα πράγματα, ξέρει να περνάει καλά και να κάνει και τους γύρω του να περνάνε καλά…και σιγά να μην πανικοβληθεί από το ΔΝΤ, την κρίση και το ‘’κούρεμα’’!! Έτσι και τον Νοέμβρη θα συνεχίσει ήρεμα και ατάραχος τη  ευχάριστη ζωή του, θα κοιτάξει τη δουλίτσα του, την ηρεμία του και τα υπέροχα αισθηματικά του (που τόσο τον ενδιαφέρουν). Τώρα…γιατί κάποιοι  με το που βλέπουν την ηρεμία σας, θέλουν να…σας πλακώσουν στο ξύλο? …φυλαχτείτε!

Σκορπιοί

Αξιαγάπητά μας (εδώ γελάμε) Σκορπάκια, ο Νοέμβρης για τα οικογενειακά σας θα είναι ένας πολύ καλός μήνας. Μακάρι να έγραφα το ίδιο και για τα επαγγελματικά σας που θα είναι…έτσι κι έτσι, και για τα οικονομικά σας που θα είναι…έτσι και χειρότερα! Κρατήστε χαμηλούς τόνους, μην βάλετε στοιχήματα (θα χάσετε και…πολύ του κακοφαίνεται του Σκορπιού όταν χάνει), ούτε στ΄ άλογα να ποντάρετε (τζάμπα τρώνε το σανό …ψοφίμια είναι!) Στα ερωτικά σας με τη γοητεία σας, τον μαγνητισμό σας και τον ερωτισμό σας, θα παρασύρετε και θα παρασυρθείτε  σε ερωτικά μονοπάτια που…μόνο εσείς ξέρετε!.

Τοξότες

Αγαπημένοι μου (εντάξει, το παραδέχομαι, σας έχω αδυναμία) Τοξότες. Από δω να πάτε…από κει να γείρετε…ίσια να κοιτάξετε…λοξά να αλληθωρίσετε…προβληματισμένοι είσαστε και αυτό…δεν το θέλω. Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ στο Vlaxerna.γκρρρρ,  για να ενημερώνουμε και να…βοηθάμε τους μπερδεμένους! Λοιπόν,  για να ξέρεις ποιό δρόμο θα πάρεις, πρέπει να ξέρεις πού θες να πας!! Ξεμπερδευτήκατε για να πάμε παρακάτω?…Και τώρα θα σας φτιάξω το κέφι! Το κρεβάτι πολλοί-όπως είναι γνωστόν- το έχουν για ύπνο, εσείς όμως το Νοέμβρη θα το κάνετε  τερέν με….ύψιστες επιδόσεις!…σας άρεσε, ε?

Αιγόκεροι

Κρίση! Και σεις την παθαίνετε την κρίση σας με τούτη την κρίση! Σοβαροί μου Αιγόκεροι, δεν είναι κακό που είσαστε ορθολογιστές, αλλά το μήνα αυτό θα καταλάβετε ότι είναι και λίγο μουντό να τα βλέπετε όλα σε τούτη τη μικρή ζωούλα μας με την ψυχρή λογική. Δουλέψατε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα και θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και…να ονειρευτείτε!! Τα οικογενειακά σας και τα αισθηματικά σας θα κυλήσουν όμορφα και ήρεμα. Τώρα…στα οικονομικά σας…νοιώθετε κουρεμένοι? Άντε καλέ! δεν είναι ‘’κούρεμα’’…ελάφρυνση είναι!! αν δεν με πιστεύετε …ρωτήστε τον Ρόβλια.

Υδροχόοι

Με πολλή δουλειά και…ευχαρίστυση θα κυλήσει ο Νοέμβρης για σας…νεροχύτες μου!! Αααα! επειδή περνάμε κρίση το Υδροχόος μήπως να το κάναμε…Υδροσυλλέκτης? Ε? (τσ!τσ!τσ! πού το σκέφτηκα η άτιμη!) Στο εξής έτσι θα λέγεστε, και…μην τολμήσει να διαφωνήσει κανείς (από τους αστρολόγους εννοώ…εσάς δεν σας πέφτει λόγος!) Λοιπόν Υδροσυλλέκτες μου, πολύ καλός θα είναι ο Νοέμβρης για σας, αλλά και πολύ κουραστικός. Ξανά θα ασχοληθείτε με τους άλλους και δεν θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας! Τι να κάνουμε βρε παιδιά, κανείς δεν είναι τέλειος.

Ψάρια

Σε μια εποχή που όλοι ασχολούνται με την κρίση και το πετσόκωμα των μισθών, εσείς τι ζητάτε?…λίγη τρυφερότητα, λίγη αγάπη, και γούτσου-γούτσου-αγκαλίτσες, που…είναι και δωρεάν!!. Είσαστε οικονομικοί και…συμφέρετε!! άντε! σας έφτιαξα πάλι…θα παρατήσουν όλοι τους σπάταλους Λέοντες και…θα γλυκοκοιτάζουν  εσάς!! Μέτρια τα οικονομικά σας και πολύ-πολύ καλά τα ερωτικά σας. Όμως και αυτό το μήνα… ένα μικρό προβληματάκι με την εξωτερίκευση θα τόχετε! Πολύ…μούγκα στη στρούγκα! γιατί ρε παιδιά? Άμα δεν μας πείτε τα προβλήματά σας …τι θα έχουμε να λέμε εμείς στους άλλους?

Παράξενοι

Σας δίνω το ελεύθερο και εγώ και τα αστέρια να…είσαστε ο εαυτός σας!! Γκρινιάξτε και ξαναγκρινιάξτε όσο θέλετε! Όχι ότι θα πετύχετε κάτι, αλλά…θα εκτονωθείτε τουλάχιστον!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια