Back to top
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 2012 στις 11:58πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΖΗΤΑ Η “WIND ΕΛΛΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ
Σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου  2012 (ώρα 13:30), στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Νέο Δημαρχείο Τρίπολης, θα γίνει η  Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, για τη λήψη απόφασης επί διαφόρων θεμάτων. Στα θέματα αυτά περιλαμβάνονται και τα πιο κάτω:

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Ανάπλαση παιδικής χαράς Τ.Κ. Λεβιδίου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Υγειονομική Ταφή Απορριμμάτων στην Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Δημοσίευση διαφημιστικής καταχώρησης με τίτλο: ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ & ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Καθαρισμός των σπηλαίων Κάψια (κτιριακών εγκαταστάσεων, κυλικείου, περιβάλλοντος χώρου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Αποκομιδή Ανακυκλώσιμων Υλικών Δημοτικών Ενοτήτων».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Αποκομιδή Απορριμμάτων Δημοτικών Ενοτήτων».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Καθαρισμός Κοινόχρηστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: «Περισυλλογή Ογκωδών Αντικειμένων στις Δημοτικές Ενότητες».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για το πρόγραμμα Άθλησης για όλους».

Αίτηση της επιχείρησης «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» για μείωση των ενοικίων για την κεραία της που έχει τοποθετηθεί στη θέση: « Καστανιά» πλησίον της Τ.Κ. Βλαχέρνας.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια