Back to top
Παρασκευή, 30 Μαρτίου, 2012 στις 6:01μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ “ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ”

Το Eπιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στα πλαίσια της περιφερειακής ανάπτυξης και του νέου σημαντικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τις καινοτόμες καλλιέργειες το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, στις 6.00μμ  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, με θέμα: «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ: ΠΩΣ–ΠOΥ–ΠΟΤΕ». Σκοπός της ημερίδας αυτής είναι να παρουσιαστεί στο αρκαδικό κοινό, που επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον, οι εναλλακτικές και καινοτόμες καλλιέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας και να ενημερωθούν ενεργοί και εν δυνάμει καλλιεργητές.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με στόχο την προώθηση των παραδοσιακών μας προιόντων, επιθυμεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες της ημερίδας αρκαδικά παραδοσιακά εδέσματα και ποτά (αναψυκτικά, κρασί, κουλουράκια, τυριά, αλλαντικά,κ.α). Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την στήριξή σας, με την εκ μέρους σας προσφορά των προιόντων της επιχείρησής σας (μόνο δικής σας παραγωγής). Σας ενημερώνουμε ότι κάθε προιόν θα παρουσιάζεται και θα σερβίρεται ξεχωριστά με φροντίδα των ανθρώπων του ΕΠΙΜ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε, με την Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κα. Ματίνα Τζιμούρη στα τηλέφωνα: 2710.227141-2, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες για διαδικαστικά θέματα του συνεδρίου. Για δε την διαδικασία προβολής των προϊόντων σας επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκπρόσωπο του Διοικ. Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Σωτ. Πετρόπουλο στο κιν. τηλέφωνο: 6942.201613.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια