Back to top
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 8:00μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ο/η  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ  ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Βρέθηκε γαλοπούλα στην Βλαχέρνα, αδέσποτη, και ζητείται ο ιδιοκτήτης. Βρίσκεται στο κοτέτσι της Χριστίνας Συζ. Γεωργ. Καρούντζου (γραμματέα) και παρακαλείται ο ιδιοκτήτης να επικοινωνήσει εντός τριών το πολύ 24ώρων, ώστε να την παραλάβει. Σε περίπτωση  που δεν φανερωθεί ο ιδιοκτήτης (με αποδεικτικά στοιχεία βέβαια) η γαλοπούλα θα βγει στον πλειστηριασμό. Όσο για την τιμή, θα σας ενημερώσουμε με το πέρας των τριών 24ώρων. Η παράδοση στον ιδιοκτήτη (αν βρεθεί), θα γίνει με την παρουσία του Δημάρχου και με απόδειξη παράδοσης-παραλαβής, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής και των δύο πλευρών. Θα σας ενημερώσουμε και πάλι, αν έχουμε νεότερες πληροφορίες…

Σχόλια
  1. Stathis
    26 Φεβρουαρίου, 2010

    Της Γρανίτσας είναι ρεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η Βλαχέρνα σαμποτάρει τις γαλοπούλες της Γρανίτσας !!!!!

  2. argyris
    27 Φεβρουαρίου, 2010

    Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΛΑΧΕΡΝΑ…ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ …ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ …!!!!!!

  3. thanasis karoyntzos
    5 Μαρτίου, 2010

    λοιπον κυριοι η προθεσμια για την ανευρεση ιδιοκτητη της γαλοπουλας εληξε… πρεπει να βρεθει ομως και μια δευτερη γιατι ειναι μονη τησ οποιοσ επιθημει ας κανει το καλο…..

  4. Φυλλιώ
    12 Μαρτίου, 2010

    Σαν σοβαρή και αξιόπιστη αστρολόγος, σας πληροφωρώ ότι τζάπα τσακώνεστε!! Η γαλοπούλα ήταν Βλαχερναία και την έφαγε ψητή ο Δήμαρχος με την Χριστίνα συζ. Γεωργίου Καρούντζου (γραμματέα)!! .. και έφαγε και ο γραμματέας ένα μπούτι!! τα αστέρια μου το είπαν …εγώ δεν ξέρω τίποτα!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια