Back to top

Αρχείο Φεβρουάριος, 2020

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ – 2020

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020 στις 11:21μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | CLOLONIS

Καρναβαλικός περίπατος στη Βλαχέρνα!!

Σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, μπροστά στο “ΠΑΝΘΕΟΝ”

 

 

ORIENTAL NIGHT στις ΚΑΜΑΡΕΣ!!

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020 στις 11:59πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | argy

Άνοιξε η “Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Δήλωσης Διόρθωσης Τ.Μ. Ακινήτων προς τους Ο.Τ.Α.”.

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 στις 9:09πμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.

Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί, πλέον, να δηλώσει στον δήμο τα ορθά τετραγωνικά, σύμφωνα με το Ε9 (εννοείται ότι στο Ε9 θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί τα ορθά τ.μ.).

Σύμφωνα με το άρθρο 51 παρ. 2 του ν. 4647/2019 οι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης, για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί του υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών προς τους ΟΤΑ Α’ βαθμού, μπορούν να υποβάλουν δήλωση με τα ορθά στοιχεία μέχρι 31/3/2020, χωρίς την επιβολή προστίμων για τη µη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης.

Εφόσον δηλωθούν τα σωστά τ.μ. των ακινήτων, έχουμε απαλλαγή από πρόστιμα ή αναδρομικές χρεώσεις σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Τυχόν διαφορές στους αναλογούντες φόρους, τέλη και εισφορές εκ των δηλώσεων, υπολογίζονται και οφείλονται μόνο από την 1/1/2020.

Υπόχρεοι σε δήλωση, δεδομένου ότι τα στοιχεία των ακινήτων για τα οποία υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης στην Πλατφόρμα προέρχονται από το Περιουσιολόγιο (Ε9), είναι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των εν λόγω ακινήτων.

Η δήλωση αφορά αποκλειστικά διόρθωση της επιφάνειας του ακινήτου με βάση τα πραγματικά στοιχεία και συνιστά γνωστοποίηση της μεταβολής που προήλθε από οποιαδήποτε αιτία (μη υποβολή αρχικής δήλωσης, υποβολή ανακριβούς δήλωσης, τακτοποίηση κλπ), χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης της χρήσης του ακινήτου όπως αυτή εμφανίζεται.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα εφαρμόζονται οι διατάξεις που ισχύουν, σε περίπτωση διαπίστωσης μη υποβολής ή ανακρίβειας της δήλωσης (αρ. 2, ν. 429/1976, παρ. 11 & 14, αρ. 10, ν. 1080/1980, παρ. 12 & 16, αρ. 24, ν. 2130/1993), σε συνδυασμό με το δικαίωμα των δήμων να εισπράττουν τέλη, που ανάγονται σε προηγούμενα έτη (αρ. 32, ν. 4304/2014, ΝΣΚ 141/2015).

Σχετικές τεχνικές οδηγίες για την ‘ηλεκτρονική πλατφόρμα”:

 

 

Ματαιώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τρίπολης – Το μήνυμα του Δημάρχου, Κώστα Τζιούμη.

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020 στις 8:09μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.

Την επίσημη απόφαση της ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, μετά και τη δημοσιοποίηση της επίσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΙΟΥΜΗ:

“Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίσθηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.
Για το λόγο αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε ματαίωση των εκδηλώσεων που έχουν ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη (Παρασκευή έως και Καθαρά Δευτέρα).
Εν προκειμένω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν με κέφι εδώ και ένα μήνα και είχαν προετοιμάσει σπουδαίες εκδηλώσεις στην πόλη και στα χωριά μας.
Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάνω από τρεις χιλιάδες καρναβαλιστές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στο καρναβάλι της Τρίπολης και των χωριών μας και ήταν έτοιμοι, μικροί και μεγάλοι να φορέσουν τα γιορτινά τους.
Η τεράστια αυτή συμμετοχή δικαίωσε την απόφασή μας να επαναφέρουμε το καρναβάλι στο Δήμο μας και να το καθιερώσουμε ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός του Δήμου.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, είναι προετοιμασμένες να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Κώστας Τζιούμης”

πηγή:www.kalimera-arkadia.gr

COVID-19 στην Ελλάδα: Τι πρέπει λοιπόν να ξέρουμε για να προφυλαχθούμε από την μετάδοση του νέου Κορωνοϊού;

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 στις 4:33μμ | Κατηγορία: Υγεία | argy

Είναι γεγονός ότι ο COVID-19 ήρθε και στη χώρα μας από την Ιταλία την περασμένη Κυριακή, και το πρώτο κρούσμα νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη. Τι πρέπει λοιπόν να ξέρουμε για να προφυλαχθούμε από την μετάδοση του νέου Κορωνοϊού;

1. Τι είναι ο Κορωνοϊός και πώς προσβάλει τον οργανισμό μας;

Ο νέος Κορωνοϊός COVID-19 αποτελεί το 7ο μέλος ομάδας γνωστών ιών από πολλά χρόνια, με 5ο στη σειρά τον ιό που προκάλεσε το 2002-2003 το SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) και με 6ο τον  ιό MERS-CoV, που προκάλεσε στις χώρες της Σαουδικής Αραβίας το σύνδρομο MERS (Middle East Respiratory Syndrome) το 2012.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Π.Ο.Υ. ενημερώθηκε για συρροή κρουσμάτων πνευμονίας αγνώστου αιτιολογίας, που εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στην πόλη Wuhan με 11 εκ. κατοίκους της επαρχίας Hubei στην Κίνα (με 50 εκ. κατοίκους). Στις 7 Ιανουαρίου, οι Κινεζικές αρχές επιβεβαίωσαν την απομόνωση από κλινικά δείγματα ασθενών, ενός νέου ιού, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως το παθογόνο αίτιο της επιδημίας.

Είναι χαρακτηριστικό της επιδημίας στην Κίνα η ταχεία εξάπλωσή της στη χώρα «γέννησής» της. Στις 27/1/2020 αναφέρθηκαν 2275 κρούσματα, στις 28/1/2020 τα κρούσματα έφτασαν 3500, στις 3/2/2020 καταγράφηκαν 17.500 κρούσματα, σε 4 ημέρες (7/2/2020) σχεδόν διπλασιάστηκαν με 30.926 νοσούντες, ενώ στις 16/2/2020 ανακοινώθηκαν επισήμως ~70000 κρούσματα με συνολικό αριθμό θανόντων περίπου 1700, αλλά σταθερή θνητότητα περίπου στο 2,5% επί του συνόλου των επισήμως προσβληθέντων. Στις 24/2/2020 τα επίσημα κρούσματα ήταν 78.838 και οι θάνατοι 2.466! Από τα κρούσματα εκτός Κίνας τα πρωτεία είχαν η Ν. Κορέα, η Ιαπωνία και η Περσία με σύνολο >2.000 ασθενείς και 25 θανάτους (24/2/2020).

2. Πόσο μεταδοτικός είναι ο Κορωνοϊός και πότε μεταδίδεται;

Από τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα φαίνεται ότι ένας ασθενής είναι μεταδοτικός όσο έχει συμπτώματα, έστω και αν αυτά είναι ήπια. Συγχρόνως, ο χρόνος επώασης μέχρι να εκδηλωθεί η λοίμωξη φθάνει τις 14 ημέρες, ενώ φαίνεται ότι και στο στάδιο αυτό ο ασθενής είναι μεταδοτικός, γεγονός που εξηγεί και τον δυσανάλογα μεγάλο αριθμό κρουσμάτων. Η κλασσική μετάδοση του ιού γίνεται με αεροσταγονίδια όπως και την αερογενή μετάδοση, χωρίς να έχει αποκλειστεί το γαστρεντερικό σύστημα. Από μαθηματικούς υπολογισμούς φαίνεται ότι ο πάσχων μολύνει 2-3 υγιή άτομα, ενώ δεν είναι ακόμα διευκρινισμένο πότε σταματά η μετάδοση από τον νοσούντα.

3. Το άτομο που νοσεί τι συμπτώματα παρουσιάζει;

(Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να νοσεί από την  γρίπη H1N1 και από τον Κορωνοϊό;)

Τα συμπτώματα αφορούν πυρετό (>38°C), μυαλγίες και κόπωση, βήχα και δύσπνοια, ενώ το συνάχι και η κυνάγχη είναι σπάνια. Φαίνεται όμως, ότι σε μεγάλο  ποσοστό η λοίμωξη από COVID-19 μπορεί να είναι «ασυμπτωματική» («σιωπηρή λοίμωξη»), χωρίς αυτό να αποκλείει την μεταδοτικότητα, άλλη μια υπόθεση που εξηγεί και τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Υπολογίζεται ότι 85% όσων προσβληθούν εμφανίζουν ήπια κλινική εικόνα και θα μείνουν στο σπίτι τους, ενώ ~15% θα χρειαστούν νοσηλεία συνήθως λόγω πνευμονίας και περίπου στο 5% θα απαιτηθεί ΜΕΘ με συνολική θνητότητα ~2%. Πρέπει να τονιστεί ότι τα συμπτώματα της εποχικής γρίπης είναι παρόμοια με εκείνα που προκαλεί ο COVID-19 και επομένως εφόσον συνυπάρχουν παράγοντες κινδύνου, τότε το κρούσμα για το οποίο διαγνώστηκε «γρίπη» είναι ύποπτο. Εντούτοις δεν έχει αποκλειστεί μέχρι σήμερα η συνλοίμωξη από περισσότερους ιούς.

4. Ποιες πληθυσμιακές ομάδες κινδυνεύουν περισσότερο;

Φαίνεται ότι η πνευμονία είναι συχνότερη σε ηλικίες >60 ετών και επί συνυπάρξεως συν-νοσηροτήτων (π.χ. χρόνιες αναπνευστικές και καρδιακές παθήσεις, ανοσοκαταστολή), ενώ τα παιδιά δύσκολα προσβάλλονται. Εάν ο ιός μεταδίδεται επί εγκυμοσύνης στο κύημα είναι προς το παρόν αδιευκρίνιστο.

5. Αποτελεί σήμερα κίνδυνο για την Ελλάδα;

Ήδη επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα, ενώ ο κίνδυνος για την Ελλάδα ήταν μια πιθανότητα που ισχυροποιήθηκε με την πρόσφατη επιδημία στην Ιταλία με 350 κρούσματα και 11 νεκρούς σε τρεις ημέρες (22/2 έως 25/2). Άλλωστε το πρώτο ελληνικό κρούσμα ταξίδεψε από την Β. Ιταλία. Η κλινική εικόνα αφορά οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, με τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω συμπτώματα: βήχα, φαρυγγαλγία, δύσπνοια, χωρίς ανάγκη νοσηλείας, και τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω επιδημιολογικά κριτήρια, εντός των τελευταίων 14 ημερών πριν την έναρξη των συμπτωμάτων:

(α) Στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από COVID-191 ή

(β) Ιστορικό ταξιδιού σε περιοχές όπου θεωρείται ότι υπάρχει συνεχιζόμενη μετάδοση λοίμωξης από COVID-19 στην κοινότητα ή

(γ) Εργασία ή επίσκεψη σε δομή παροχής φροντίδας υγείας όπου αντιμετωπίζονταν ασθενείς με λοίμωξη από COVID-19.

Είναι γεγονός ότι το Υπουργείου Υγείας και ο Ε.Ο.Δ.Υ. έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ., ώστε σε περίπτωση υπόπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος στη χώρα μας να γίνει η κατάλληλη νοσηλεία στα Νοσοκομεία Αναφοράς (ΑΤΤΙΚΟΝ-Σωτηρία για την Αττική) και να αποφευχθεί η διασπορά.

Οι Κινέζοι συνεχίζουν να θρηνούν τον γιατρό Li Wenliang ως ήρωα που προσπάθησε να κάνει το καθήκον του και να προειδοποιήσει έγκαιρα για την απειλή μιας νέας θανατηφόρας επιδημίας. Ας τον σκεφτόμαστε τηρώντας αυστηρά και σωστά τα μέτρα υγιεινής που προστατεύουν από διασπορά, στοχεύοντας σε σωστή ενημέρωση και διατηρώντας την ψυχραιμία μας. Για την σημερινή ιατρική κοινωνία, τόσο ο Ιταλός ιατρός Carlo Urbani για το SARS όσο και ο Κινέζος Li Wenliang αποτελούν πρόκληση αυτοθυσίας.

-Άτομο με διαμονή στην ίδια οικία με ασθενή με λοίμωξη από COVID-19

-Άτομο με άμεση σωματική επαφή με ασθενή με λοίμωξη από COVID-19 (π.χ. χειραψία)

-Άτομο με επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή παραμονή σε κλειστό χώρο με ασθενή με λοίμωξη από COVID-19 σε απόσταση <2 μέτρων και για διάστημα >15 λεπτά

-Άτομο με απροφύλακτη επαφή με μολυσματικές εκκρίσεις ασθενούς με λοίμωξη από CPVID-19

-Επαγγελματίας υγείας ή άλλο άτομο που παρείχε άμεση φροντίδα σε ασθενή με λοίμωξη από COVID-19 ή εργαζόμενος σε εργαστήριο που χειρίζεται κλινικά δείγματα ασθενών με λοίμωξη από COVID-19 και δεν έχουν τηρηθεί τα ενδεδειγμένα μέτρα ατομικής προστασίας

-Συνταξιδιώτης στο ίδιο αεροσκάφος, ο οποίος καθόταν εντός απόστασης δύο σειρών θέσεων (προς κάθε κατεύθυνση) από τον ασθενή με λοίμωξη από COVID-19, άτομα που ταξίδευαν μαζί ή φρόντισαν τον ασθενή, και μέλη του πληρώματος που εξυπηρέτησαν το συγκεκριμένο τμήμα του αεροσκάφους όπου καθόταν ο ασθενής (επί ύπαρξης σοβαρών συμπτωμάτων ή μετακινήσεων του ασθενούς εντός του αεροσκάφους, που ενδέχεται να συνεπάγονται περισσότερο εκτεταμένη έκθεση, οι επιβάτες που κάθονταν στο ίδιο τμήμα του αεροσκάφους ή ακόμη και όλοι οι επιβάτες της πτήσης μπορεί να θεωρηθούν στενές επαφές).

26 Φεβρουάριος 2020

πηγή: www.hygeia.gr

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 στις 1:38μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

Έχουν ετοιμαστεί τα τεύχη δημοπράτησης και τις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, να οριστεί η ημέρα της δημοπράτησης και αφού αναδειχθεί ο ανάδοχος το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμες προς παράδοση οι νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές  στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου μας.

Όσον αφορά τις παιδικές χαρές που δεν θα ανακατασκευάστουν, θα γίνουν μικρές εργασίες, έτσι ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις και να λάβουν την πιστοποίηση. Σκοπός του έργου είναι να δημιουργηθούν φυσικοί πολυχώροι αναψυχής, περιπάτου και άθλησης και ευεξίας για τους πολίτες του δήμου, οι οποίες δεν θα στερούνται ασφάλειας λειτουργικότητας και αισθητικής. 

Ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα ασφαλούς λειτουργίας των παιδικών χαρών, τήρησης του κανονισμού λειτουργίας τους και σύνταξης του προγράμματος συντήρησής τους κ. Κανελλόπουλος, σε συνέντευξή του μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις παρακάτω παιδικές χαρές:

Πλατεία Άρεως, Πλατεία Αγία Βαρβάρας, Πλατεία Κανέλλου Δεληγιάννη (Ταμπάκικα), Πλατεία Φιλικών, Οδός Αριστοφάνους (Άγιο Τρύφωνα), Μεταμορφώσεως, Στοά Αθανασιάδη, Βλαχέρνας,  Δάρα, Κανδήλας, Μερκοβουνίου.

Οι παιδικές χαρές που θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ στα χωριά είναι οι εξής: Ρίζες, Κολλίνες, Ασέα, Κερασίτσα.

Τέλος, ο κ. αντιδήμαρχος ανέφερε ότι αν γίνει η δημοπράτηση εντός του Μαρτίου, οι παιδικές χαρές θα κλείσουν και θα ανοίξουν ξανά τον Ιούνιο.

πηγή: www.arcadiaportal.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 40ημερου ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 στις 11:49μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | vasoGRmeg

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας
συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού, θείου, ανηψιού & εξάδελφου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝ. ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΟΥ

προσκαλούμε τους συγγενείς & φίλους να προσευχηθούν μαζί μας, για την ανάπαυση της ψυχής του, στη Θεία Λειτουργία & το Μνημόσυνο που θα τελέσουμε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χωτούσας Μαντινείας την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 & ώρα 9:30 π.μ.

 
Η ΣΥΖΥΓΟΣ
Σταματία
 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γιαννούλα & Φώτιος Παπαχρόνης
Δήμητρα & Δημήτριος Δρακόπουλος
Γεώργιος Κουτσιουμπός
 
ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ
Σταυρούλα & Ματίνα Φωτ. Παπαχρόνη
Δέσποινα & Μιχαήλ Δημ. Δρακόπουλος
 
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
Μαρία & Γεώργιος Αρβανίτης
Αθανασία Αθανασίου Τσαρουχά
 
ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ
Ο ΘΕΙΟΣ
ΤΑ ΕΞΑΔΕΛΦΙΑ
 
Ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα σταλούν.
 

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020 στις 1:35μμ | Κατηγορία: , Θεολογικά/Εκκλησιαστικά | Ν.Δ.Κ.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 και ώρα 07:00μμ θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Μητρόπολη του Αγίου Αθανασίου. Θα χοροστατήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ιουστίνος Τσαγκούρης. 

Καλούνται όλοι οι πιστοί να παραβρεθούν στην Θεία Λειτουργία. 

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 στις 5:22μμ | Κατηγορία: , Εκδηλώσεις | CLOLONIS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Βλαχερναίων σας προσκαλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 13:00 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Η Σπηλιά της Ακρόπολης» (Θρασύλλου 24 και Επιμενίδου, Πλάκα, Αθήνα, τηλ. 210-3248-593) (100 μέτρα βορείως του Σταθμού Μετρό «Ακρόπολις»)

(spilia-akropolis.gr/ ) (βλ. χάρτη).

Η συνεστίαση περιλαμβάνει φαγητό, ποτό (περιορισμένη ποσότητα) και ζωντανή μουσική.  Επιπλέον παραγγελίες μπορούν να γίνουν με αντίστοιχη χρέωση των ενδιαφερομένων.

Στην εκδήλωση, πέραν της συνεστίασης, θα τιμηθούν, όπως κάθε χρονιά, οι νέοι της Βλαχέρνας που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Χώρας κατά το 2019.

Επίσης, στην εκδήλωση θα διενεργηθεί και λαχειοφόρος αγορά. Όσοι συμπατριώτες μπορούν να προσφέρουν κάποιο δώρο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Συλλόγου (τηλέφωνα κατωτέρω) για συνεννόηση.

Όλοι οι Βλαχερναίοι και οι φίλοι της Βλαχέρνας είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και κράτηση θέσεων:

Ηλίας Σωτ. Τσαρουχάς, Πρόεδρος: 6983-521-983

Κων/νος Τσέκος, Γεν. Γραμματέας: 6983-463-933

Παν. Χαρ. Λολώνης, Ταμίας: 210-6505-636

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου