Back to top
Κυριακή, 19 Αυγούστου, 2012 στις 2:44μμ | Κατηγορία: Άρθρα | dimmeg
Παίζοντας μέσα στα σκουπίδια…

Φτάνει στο τέλος και το φετινό καλοκαιράκι και το χωριό ζωντάνεψε από τις παιδικές φωνές κάθε ηλικίας. Φυσικά και φέτος ο προαύλιος χώρος του σχολείου έγινε ένας πολύχρωμος σκουπιδότοπος από κάθε είδους σακουλάκια λιχουδιών και κουτάκια αναψυκτικών. Τα παιδιά, όχι μόνο δεν θυμήθηκαν τις περσινές παρατηρήσεις-συμβουλές για το που θα πρέπει να πετάνε τα σκουπίδια, αλλά φέτος είπαν να υποβαθμιστούν περισσότερο και έσπασαν και κανένα ποτηράκι, εκεί δα στις κούνιες, που όταν ήταν μωρά έπεφταν και χτυπούσαν τα γόνατά τους. Και επειδή φέτος η παρέα ήταν μεγαλύτερη και δεν χώραγαν τα παγκάκια για να καθίσουν, είπαν να βγάλουν και μερικές καρέκλες από το σχολείο. Απορούμε πως καθόταν, γιατί μόνο ορθές δεν ήταν οι καρέκλες!!! Βέβαια είπαν να γράψουν στους τοίχους και μηνυματάκια, για να αφήσουν και αυτά, στο πέρασμα του χρόνου, τα σημάδια τους.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά για άλλη μια φορά, που μας έδωσαν την ευκαιρία να μαζέψουμε τα σκουπίδια και τους ευχόμαστε όταν μεγαλώσουν και κοιτάξουν προς τα πίσω να συνειδητοποιήσουν ότι δεν άφησαν τίποτα για την επόμενη γενιά!!! 

“Οι γνωστοί σκουπιδιάρηδες”

ΥΣ1: Ας μη γράφουμε μόνο για τα παιδιά. Και οι μεγάλοι τον δεκαπενταύγουστο στο Μοναστήρι της Παναγίας, τα ίδια έκαναν. Ευλογήθηκαν, έφαγαν τον άρτο, πήραν τους κλήρους και μετά πέταξαν τα σακουλάκια και τα χαρτάκια για να τα μαζέψουν οι σκουπιδιάρηδες, αφού “τους ήταν βαριά” για να τα πάρουν μαζί τους!!!

ΥΣ2: Από την κατάσταση αυτή, φαίνεται να έχει επηρεαστεί ολόκληρος ο Δήμος Τρίπολης, αφού σκουπίδια βλέπουμε και απορριμματοφόρα δεν βλέπουμε!!! 

Σχόλια
  1. NTZ
    19 Αυγούστου, 2012

    ρε δε μπα να τα λεμε καθε τοσο … αντι να διορθωνομαστε, γινομαστε χειροτεροι …

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια