Back to top
Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2013 στις 8:43πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Έχετε δυναμισμό, έχετε αυτοπεποίθηση, έχετε δυνατότητες και θα σας χρειαστούν αυτό το μήνα, που θα είναι…ευχάριστα απρόβλεπτος, με ευκαιρίες που καλείστε να εκμεταλλευτείτε!! Και επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν έχετε δικό σας manager (και που να ψάχνουμε τώρα να σας βρούμε έναν), σας συνιστώ να αυτοδιαφημιστείτε…ασύστολα…όπως μόνο εσείς και οι Λέοντες ξέρετε!! Αχ!…τελικά είναι πολύ κουραστικό να είσαι ωραίος!!

Ταύροι

 Εεεεπ!! καλά χασμουρηθήκατε!!! Από αυτό το μήνα αρχίζει η ανανέωση μέσω…της δουλειάς!! Καλά ντε! Διαβάστε πρώτα τα ζώδια και μετά …σηκώστε τα μανίκια!!! Σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι κοινωνικές σας συναναστροφές αλλά ο Άρης και ο Κρόνος λένε να τις παραμερίσετε για λίγο και να ασχοληθείτε με τα…παραμελημένα επαγγελματικά σας!!…και μην ξεχάσετε να βάλετε “Μάρτη” στο χεράκι σας…μη σας κάψει ο ήλιος!!!

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα θα εκμεταλλευτείτε πανέξυπνα και στο έπακρο τις κερδοφόρες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας τύχουν,…θα κρατήσετε τη ψυχραιμία σας,…ΔΕΝ θα κάνετε επίδειξη νεύρων και με χιούμορ (που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχετε πολύ και επιπέδου), θα ξεγλυστρίσετε από τυχόν μπερδεμένες καταστάσεις.  Από υγεία μια χαρά αλλά…προσοχή στο Μαρτιάτικο κρύο…. μη μας αρρωστήσετε και πως να αντέξουμε τη γκρίνια σας!!!

Καρκίνοι

Ανανεωμένη η διάθεσή σας!! Θα εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες, που έπρεπε από καιρό να είχατε πάρει. Από το μήνα αυτό αρχίζει ένα θαυμάσιο διάστημα για τα ταλαιπωρημένα οικονομικά σας!! Θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες μικρές επαγγελματικές δυσκολίες και…έτσι ευαισθητούλια που είσαστε θα τις μεγενθύνετε!!! Μην το κάνετε αυτό!!…αφήστε…θα κλάψετε μετά…τώρα πρέπει να πληρώσουμε το χρέος μας!!

Λέοντες

Ο Ερμής που…δεν είναι ανάδρομος, θα σας προσθέσει extra γοητεία στην ήδη εντυπωσιακή και πληθωρική σας εμφάνιση!! Προβλέπονται δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις και ακόμα δελεαστικότερες ερωτικές, που θα σας κάνουν να σπάσετε την…ζυγαριά της λογικής!! Συμμαζέψτε τα…άθλια οικονομικά σας, μην κάνετε λεονταρίστικες σπατάλες και όλα θα πάνε καλά!! Μην κοιτάτε τι ξοδεύω εγώ!! εμείς οι αστρολόγοι…πληρωνόμαστε καλά!!

Παρθένοι

Σκανδαλώδης ο Μάρτης για σας!! νέες γνωριμίες, και συνομιλίες επαγγελματικές, φιλικές και ερωτικές θα σας απογειώσουν αυτό το μήνα, και εσείς είστε έτοιμοι για όλα!! Θα αφήστε τη μετριοφροσύνη σας στην πάντα και θα αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Εδώ στο vlaxerna. gr σας συνιστούμε να ασχοληθείτε μόνον με τις ερωτικές!! Ρωτήστε και τον υπεύθυνο του site (το Νίκο ντε)! Ελάτε τώρα, που το σκέφτεστε κιόλας…

Ζυγοί

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας ακόμα κι αν…κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι!! Αυτά όταν ο Μάρτης θα γελάει!! Γιατί όταν θα κλαίει δεν θα λείψουν κάποιοι μικροεκνευρισμοί και κάποιες καταστάσεις που θα βγάλουν κρυμμένες επιθυμίες σας στην επιφάνεια! Και μη ξεχάσετε ότι, αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλετε, να τα θέλετε όπως είναι!!

Σκορπιοί

Δεν υπάρχει cash στην τσέπη σας, ε? πόσο σας καταλαβαίνω!! Να σας καταλάβαινε και ο Στουρνάρας με το ΔΝΤ…καλά που θα ήταν!! Σε κόντρα αυτών, τα άστρα μου λένε ότι θα σας έρθουν χρήματα και από εκεί που τα περιμένετε και από εκεί που…δεν τα περιμένετε!! Στα αισθηματικά σας, εσείς θα δώσετε το ρυθμό για να χορέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο  στο ρυθμό σας ή…στο ταψί. Έχετε κι  εσείς το δικό σας τρόπο…

Τοξότες

Πολύ ευχάριστος ο Μάρτης  και  για σας! Όλο θα βρίσκετε! Θα βρείτε δουλειά, τον εαυτό σας, τις χαμένες ελπίδες σας, μια καινούρια φιλία, ένα καινούριο έρωτα, μέχρι και…τα κιλά που χάσατε θα βρείτε…αν δεν προσέξετε!! Και δώρα θα πάρετε…δεν ξέρω από πού, αλλά πολλά δώρα βλέπω!! Αν όχι, αγοράστε μόνοι σας ένα και κάντε το δώρο στον εαυτό σας, γιατί σας αξίζει και γιατί…έτσι για να βγω αληθινή!!!

Αιγόκεροι

Δεν βλέπω ιδιαίτερες αλλαγές στα ήδη σταθερά ερωτικά σας, τα οποία προς το παρόν…δεν σας πολυενδιαφέρουν κιόλας!! αντίθετα τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται συνεχώς χάρη στην επιμονή, μεθοδικότητα και εργατικότητά σας. Μην απομονώνεστε και δεχτείτε την πρόσκληση των…ανιαρών φίλων σας, κάντε τους μια αρμένικη επίσκεψη και…ρίξτε το έξω!! από υγεία όλα καλά!

Υδροχόοι

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι τα ρω του έρωτα, τα πη της αγάπης και τα χρη του χρήματος, έχουν στήσει χορό για σας!! Όμορφος ο Μάρτης που θα βγει γελαστός!! Αμφιταλαντεύεστε και προβληματίζεστε για αλλαγές που θέλετε να κάνετε και δεν σας βγαίνει το πρόγραμμα, αλλά μην ανησυχείτε όλα θα γίνουν στην ώρα τους!! Προσοχή στα εργασιακά σας, γιατί στη γωνία παραμονεύει η…υπερκόπωση!!

Ψάρια

Επιτέλους!! Με πήρατε στα σοβαρά και είδατε ότι αν προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τους άλλους, χάνετε την ευκαιρία να ικανοποιηθείτε εσείς!! Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ δοτικός μαζί σας και πολύ ερωτικός και θα απολαύσετε αναδρομικά την ικανοποίηση που έχετε χάσει!! Καλύτερα δεν γίνετε!!! Σε τυχόν προβληματάκια με το ταίρι σας θα πάρετε το…αθώο υφάκι και με…γαλιφιές θα γυρίσετε την όλη κατάσταση υπέρ σας!! …σουπιέεεες!!!

Παράξενοι

Αφού εγώ σας δημιούργησα, σίγουρα το IQ σας είναι τριψήφιο!! Αλλά με κουράσατε με την παραξενιά σας και είπα αυτό το μήνα να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί σας !! αμάν πιά!! γκρι και γκρι!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια