Back to top
Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2013 στις 6:05μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Κάτι…κάτι σκαρώνετε πάλι!! Αργεί βρε παιδί μου κι αυτό το Πάσχα,…να σας σουβλίσουμε μπας και ησυχάσουμε!! Τούτο τον Απρίλη νομίζω πως τα αστέρια έχουν σκοπό να σας κάνουν crash test! ( τόγραψα σωατά?) Έξω είναι χαρά Θεού και κάποιοι βάλθηκαν να σας στρώσουν στη δουλειά. Η πίεση θα είναι αρκετή και στο βάθος του μυαλού σας (λέμε τώρα) μια φωνή θα σας λέει…δεν πάνε να  μπιπ…μπιπ όλοι τους, σιγά που  θα παρατήσω τη διασκέδαση και  τα ερωτικά μου για τη δουλειά!!!  Με ευχάριστα γεγονότα, καλές παρέες και με διασκέδαση θα βγεί ο μήνας!!

Ταύροι

Υπομονετικά Ταυράκια μου, πίεση στη δουλειά (προϊστάμενοι και συνάδελφοι, το χαβά τους), εκνευρισμός στην οικογένεια (μα, τι πράμα είναι και τούτο! ότι του κατέβει του καθενός το ζητάει!) και εσείς νοιώθετε την ανάγκη να  τους κλείσετε όλους σε ένα δωμάτιο και μείνετε μόνοι σας για λίγο, να χαλαρώσετε. Στην προκειμένη περίπτωση, η καλύτερη συνταγή είναι να κάνετε ένα διάλλειμα…να κάνετε ένα kit-kat!. Τα οικονομικά σας προς το παρόν δεν είναι τόσο καλά,  όμως τα ερωτικά σας είναι περίφημα. Με λίγα λόγια, το πορτοφόλι σας είναι άδειο, αλλά το κρεβάτι σας γεμάτο!

Δίδυμοι

Την προσοχή σας παρακαλώ…και οι δυό σας! Διδυμάκια μου, εύκολο και γρήγορο χρήμα δεν προβλέπω, όμως προβλέπω ευκαιρίες που θα σας κάνουν να πάρετε βαθιές ανάσες, να χαλαρώσετε και να αρχίσετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Ο Απρίλης σας κάνει  πιο ενεργητικούς, πιο ερωτικούς, ακόμα πιο ευέλικτους και με γρήγορες εναλλαγές σκέψης…εδώ σας πιάνουμε, εκεί σας κρατάμε, πάλι μας ξεγλιστράτε!!   Δικαίως έχω μετονομάσει το ζώδιό σας σε ζώδιο του χελιού…τσ, τσ, τσ!!…πως το  σκέφτηκα η ρουφιάνα!!

Καρκίνοι

Τις θυμάστε εκείνες τις εικόνες στα παραμύθια με τα προβατάκια να βόσκουν στο καταπράσινο λιβάδι, στο ρυάκι να τρέχει γάργαρο νερό και τα παιδάκια να παίζουν δίπλα του ευτυχισμένα? Κάπως έτσι θα είναι για σας Καρκινάκια μου ο Απρίλης. Όμορφος και λουλουδάτος!! Ποια κρίση και σαχλαμάρες, εσείς ξέρετε ότι στη ζωή τα ωραιότερα πράγματα…δεν είναι πράγματα. Και όποιος τολμήσει να σας χαλάσει αυτή την ηρεμία, η αντίδρασή σας θα είναι τέτοια που…θα μας αφήσετε όλους άναυδους!! Όχι παίζουμε…

Λέοντες

Απόλα έχει ο Απρίλης, απόλα έχει ο μπαξές!! και εσείς θα τα…απόλα-ύσετε!! Αρκετά τα προβλήματα και οι προβληματισμοί, όμως η σιγουριά και η αισιοδοξία σας δεν θα σας αφήσουν να καταρρεύσετε. Θα βρείτε λύσεις και θα αποδείξετε σε όλους ότι ο Λέοντας…δεν κωλώνει πουθενά!! Στα οικονομικά σας βλέπετε το ποτήρι γεμάτο και…βρε δε μπα να κηρύξουν περικοπή και στάση πληρωμών, εσείς θα ακτινοβολείτε…στα ερωτικά σας, καλό είναι να πάρετε την έννοια σας, γιατί… το τραίνο δεν έχει ανταπόκριση!!

Παρθένοι

Δε φτάνει που έχετε τα προβλήματα των άλλων, έχετε και τα δικά σας!! Μόλις σηκώνετε λίγο το κεφάλι από τη δουλειά για να χαλαρώσετε, τότε βρίσκουν όλοι την ευκαιρία για να σας ζητήσουν…ότι του καπνίσει του καθενός!! (Α-α-α! μην παραπονιέστε, σας τόχω ξαναπεί, εσείς τους μάθατε έτσι!) Ευχάριστος θα είναι για σας τούτος ο Απρίλης με νέες γνωριμίες. Μεγάαααλη χαρά θα πάρετε!!…μη με ρωτάτε σε ποιο σημείο του σώματός σας!  το αφήνω να το επιλέξετε εσείς!!…εγώ πάντως στην καρδιά σας εννοούσα!!!…αχ αυτός ο Απρίλης! αχ αυτός ο έρωτας!

Ζυγοί

Τούτος ο Απρίλης έντονος θα είναι. Κάτι περιμένετε αλλά δεν έρχεται!…άλλα ζητάτε από τις φιλίες σας και το σύντροφό σας και άλλα σας δίνουν…έρωτας στο παρασκήνιο δεν φαίνεται,…κουμπαράς άδειος,…πολλά θα γίνουν ερήμην σας, Σε τυχόν διαμάχες δικών σας, αν πάρετε θέση …θα γίνετε ο μεσάζοντας που τρώει το ξύλο!! Θα πείτε και θα σας πουν ψέματα, θα ονειρευτείτε και θα σας ονειρευτούν, θα ερωτευθείτε και θα σας ερωτευτούν, θα απατήσετε και θα σας απατήσουν!…και φυσικά το σύμπαν θα συνεχίσει να γυρίζει και μετά από αυτό…

Σκορπιοί

Πήρατε πάλι αυτό το επιθετικό και μυστικοπαθές υφάκι ή τα αστέρια μας κάνουν πλάκα? Μπααα!!, πλάκα μας κάνουν!  Παρόλο που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη (η συγκεκριμένη Αφροδίτη φέρνει εκνευρισμούς και εντάσεις) εσείς έχετε βάλει σκοπό να περάσετε έναν ήρεμο και γλυκό Απρίλη. Και όταν ο Σκορπιός βάλει σκοπό, το σύμπαν…απλά παρακολουθεί!. Ήρεμος και γλυκός ο Απρίλης με  νέες επαγγελματικές συνεργασίες, οικογενειακή ηρεμία και ευχάριστες ειδήσεις. Μη, μη, μη με ρωτάτε για τα ερωτικά σας! Ο μαγνητισμός σας και ο ερωτισμός σας θυμίζει ενεργό Βεζούβιο, από μακριά είναι υπέροχο θέαμα…από κοντά όμως…τζίζζζζ…

Τοξότες

Τοξότες μου, καίγεστε από την επιθυμία να σας έρθουν καινούριες ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας, να έρθουν νέοι φλογεροί έρωτες που θα σας συνταράξουν και να γίνει κάτι καλό για να σας βγάλει από τη ρουτίνα…αχ αυτή η άνοιξη, αχ αυτός ο ήλιος…Προσγειωθείτε τώρα. Ο Απρίλης σας καλεί να προσέξετε τα οικονομικά σας (εδώ έχουμε κρίση και…εσείς είσαστε σκορποχώρι) και να λύσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα. Την απορία μου όμως την έχω… έτσι φευγάτοι και ταξιδιάρηδες που είσαστε, πώς θα συγκεντρωθείτε για να μας δείξετε τις ικανότητές σας? Βρε παιδιά…βρέχει η με φτύνετε?

Αιγόκεροι

Να σου πω κάτι Αιγόκερε? Θα με ακούσεις? Νοιώθεις να σε παραμελούν (και δεν το αξίζεις αυτό, πίστεψέ με) και αντί να εξωτερικεύσεις τα παραπονά σου, σιωπάς αξιοπρεπώς. Εγώ τώρα λέω –μήπως λέω- θα πρέπει να γκρινιάξεις και λίγο? Ε? Λοιποοοόν, ο Απρίλης σε καλεί να βγεις εκεί έξω, να κάνεις καινούριες φιλίες, να γίνεις το επίκεντρο της παρέας, να κάνεις καινούριες γνωριμίες, να ψάξεις για καινούριους έρωτες, να κάνεις και κανένα ταξιδάκι αν αντέχει η τσέπη σου. Έτσι…για να ξεφύγεις και να μην βλέπεις όλο τα ίδια και τους ίδιους.  Άντε ντε! Τι κάθεσαι…

Υδροχόοι

Για σας ιδεολόγοι μου, ο Απρίλης θα είναι μήνας αγαπησιάρης και μήνας…μνήμης!! Θα θυμηθείτε και θα σας θυμηθούν!  Θα σας θυμηθούν παλιές φιλίες που…τις είχατε χεσμ..νες, θα θυμηθείτε τα πεινασμένα παιδιά που οι κυβερνώντες τους…τα έχουν χεσμ…να,  θα θυμηθείτε στο ξεχασμένο ντουλάπι την υγεία σας και τη σωστή διατροφή που…την είχατε χεσμ…νη!! Σε καλό δρόμο είσαστε!! Κάποιος είχε πει: ότι θυμάμαι χαίρομαι και…ενίοτε λυπάμαι που το θυμήθηκα!! Άριστα οικονομικά, άψογη υγεία, οικογενειακή ηρεμία!

Ψάρια

Κρίση και εκνευρισμός, χρέη και υποχρεώσεις, ευθύνες και ανεύθυνοι,…άει σιχτίρ πιά, Μήπως να ασχοληθείτε λιγάκι με τον εαυτό σας? Θα αφήσετε τη Μέρκελ που λέει: ότι φάγατε φάγατε, δεν έχει άλλο, θα αφήσετε τους εξυπνάκηδες  που σας λένε ονειροπόλους και θα περάσετε έναν υπέροχο Απρίλη. Για να ξεχάσετε την ανέχεια σας .στείλτε το μυαλό σας ολιγοήμερες διακοπές, (αυτό πάει δωρεάν) και κρατήστε εδώ το κορμί σας (αυτό είναι πολυέξοδο)!! Άλλωστε ένας Ιχθύς ξέρει να ταξιδεύει με το μυαλό μόνο του και με το σώμα μαζί του. Τα όνειρα δεν τελειώνουν…

Παράξενοι

Δεν μου φτάνει το μαλλί που έχω να ξάνω, έχω να ξενυχτάω και για σας,…με τα μυαλά που κουμαντάρετε!!!  Καλά τα επαγγελματικά σας, καλά και τα ερωτικά σας, Με λίγα λόγια και αυτό το μήνα, εσείς μια χαρά είσαστε, εγώ το τραβάω το ζόρι!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια