Back to top
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2013 στις 10:53πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Επιτυχίες και διακρίσεις του Γυμνασίου Λεβιδίου

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ελπίδα είναι η νέα γενιά. Μέλημα του σύγχρονου σχολείου είναι η προετοιμασία των μαθητών για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα: η παροχή εκπαίδευσης δημιουργικής, καινοτόμας, ανοιχτής στις εξελίξεις της παγκόσμιας γνώσης. Με σκληρή δουλειά εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεργάζονται μέσα και έξω από τις σχολικές αίθουσες για ένα καλύτερο μέλλον.

Στο Γυμνάσιο Λεβιδίου πιστεύουμε ότι αποτελεί υποχρέωση και ηθικό καθήκον μας η παροχή ευκαιριών στους μαθητές μας για πολυδιάστατη ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Συνεργαζόμαστε καθημερινά με φορείς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της τοπικής κοινωνίας, με τους εκπαιδευτικούς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, με τους και για τους μαθητές μας και πετύχαμε:

Κερδίσαμε το 1ο βραβείο με χρηματικό έπαθλο 1.500 ευρώ στον 3ο μαθητικό διαγωνισμό επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το ΚΕΣΥΠ Αρκαδίας. Το βραβείο κέρδισαν για το σχολικό έτος 2012-13, πέντε μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου μας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίων, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Αρκαδίας.
Διακριθήκαμε στη δράση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη καλών πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση» όπου συμμετείχαν δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας. Η εργασία τους βαθμολογήθηκε με 340/360 μονάδες και κατετάγη στην 107η θέση μεταξύ 1035 συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Εγκρίθηκε αίτηση του σχολείου μας για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius. Στα πλαίσια του προγράμματος Comenius και για τα σχολικά έτη 2013-14 και 2014-15 το σχολείο μας θα συνεργαστεί με 4 ευρωπαϊκά σχολεία από τις χώρες Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία και Ιταλία. Αντικείμενο της συνεργασίας είναι η «Εκπαίδευση για την Ενέργεια στην Ευρώπη».
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας καθώς και την ευρύτερη τοπική κοινωνία για τη συνεργασία και την υποστήριξη των προσπαθειών  μας.

Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους μαθητές μας, στους μαθητές από τις κοινότητες Βλαχέρνα, Δάρα, Κανδήλα, Καρδαρά, Κάψια, Κώμη, Λεβίδι, Λίμνη, Παλαιόπυργος, Παναγίτσα, Σιμιάδες, Χωτούσα.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ

   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια