Back to top
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2013 στις 10:08μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | CLOLONIS
ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μετά το στολισμό και  τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αρ. Ρούνη, με ιδιωτική πρωτοβουλία, στολίστηκε και η παραδοσιακή φάτνη στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου. Ο πρόεδρος του χωριού μας Τάσος Τσαρουχάς,  με τη συμμετοχή νέων της Βλαχέρνας, στόλισαν τη φάτνη με υλικά από τη φύση (ελατόκλαρες, άχυρο, κτλ.) δίνοντας μία αρμονία στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα τονίζουν το παραδοσιακό στοιχείο και προδιαθέτουν τον κάτοικο ή τον επισκέπτη για «παραδοσιακές γιορτές στο χωριό». Εκτός αυτών των δύο σημείων δεν έχει γίνει άλλος στολισμός, από τον δήμο Τρίπολης και η Βλαχέρνα μοιάζει πολύ μα πολύ «έρημη».

DSCF8210

DSCF8208

DSCF8211

Σχόλια
  1. Γιωργος Καρούντζος
    13 Δεκεμβρίου, 2013

    Μπράβο σ αυτούς που διέθεσαν το χρόνο τους, έστω και λίγο, για το χωριό μας! Αν όλοι μας προσφέρουμε ένα ελάχιστο… η εικόνα αλλάζει. Πολύ, λίγο, δεν έχει σημασία. Πάντως αλλάζει. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά! Αν κάποιος άλλος μπορεί περισσότερα, να τον δούμε.

  2. CLOLONIS
    13 Δεκεμβρίου, 2013

    Σωστά Γιώργο τους αξίζει ένα μπράβο, μακάρι όλοι να μπορούσαν να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους και να προσφέρουν στο χωριό μας.

  3. NTZ
    18 Δεκεμβρίου, 2013

    πολυ ομορφη φατνη … μπραβο, και του χρονου !!!!!!!!!!!
    αλλα τους μαγους πρεπει να τους επιασε η κριση φετος και δεν βλεπω να ηρθανε με τα δωρα … παντως οτι και αν εχει γινει ειναι αξιεπαινο και αλλαζει λιγο το κλιμα …
    δυστυχως η Βλαχερνα μας δεν ειναι τοσο δυνατος τουριστικος προορισμος για να εχει κοσμο ωστε να υποστηριχθει αντιστοιχη γιορταστικη ατμοσφαιρα, αλλα και οι εταιροδημοτες Βλαχερναιοι με την κριση και το κρυο δυσκολευονται και κανουν ολο και λιγοτεροι Χριστουγεννα στο χωριο καθε χρονο … ελπιζουμε σε καλυτερες μερες …

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια