Back to top
Παρασκευή, 23 Μαΐου, 2014 στις 7:21μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις Εκλογές | PitPan
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου και με ανέδειξαν 7ο στο ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Τρίπολης και 11ο στο σύνολο των δημοτικών συμβούλων με την παράταξη “Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά” και επικεφαλή τον Δημήτρη Παυλή. Η στήριξη Από τους συμπατριώτες μου αλλά και από όσους με επέλεξαν εκτός Βλαχέρνας, ήταν συγκινητική!
Η Βλαχέρνα μας, την ερχόμενη Κυριακή, μπορεί μα συμβάλλει στην εκλογή ενός δημοτικού συμβούλου, προκειμένου να έχει την δυνατότητα υπεράσπισης των δικαιωμάτων της, μέσα και στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Εύχομαι ολόψυχα να μου δοθεί η ευκαιρία από τους συμπατριώτες μου, να αγωνιστώ για όλους τους Βλαχερνάιους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους τους Βλαχερναίους που δεν με είχαν στην επιλογή τους, γιατί πάνω απ όλα ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ σημασία έχουν οι ανάγκες ΟΛΩΝ των συμπατριωτών μου, ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του χωριού μας!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Σπύρου Παπαχρόνης

OK ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΤΑ 2014

Σχόλια
  1. Δημητρης Καπανταης
    24 Μαΐου, 2014

    Εσαι απο τους αγαπημενους νεους και του χωριου σου και της Τριπολις και δικοςμου!!! Σου ευχομαι απο καρδιας καλη επιτυχια στον α γωνα της κυριακης…!!! ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια