Back to top
Δευτέρα, 26 Μαΐου, 2014 στις 11:29μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις Εκλογές | argy
ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΗΣ

Στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Τρίπολης, ο Δημήτρης Παυλής εξελέγει Δήμαρχος και θα αναλάβει τα καθήκοντά του από 1 Σεπτεμβρίου 2014. Η θητεία του θα είναι πενταετής.

Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, είναι: στα 141 από τα 141 εκλογικά τμήματα του Δήμου Τρίπολης, ο Δημήτρης Παυλής έλαβε 12.648 ψήφους (ποσοστό 50,28%) και ο Ιωάννης Σμυρνιώτης έλαβε 12.505 ψήφους (ποσοστό 49,72%).

Οι έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, θα έχουν ως εξής: ο συνδυασμός του Δημήτρη Παυλή θα έχει 24 έδρες, ο συνδυασμός του Ιωάννη Σμυρνιώτη θα έχει 8 έδρες, ο συνδυασμός του Κώστα Τζιούμη θα έχει 4 έδρες, ο συνδυασμός του Νικολάου Τσιαμούλου θα έχει 2 έδρες, ο συνδυασμός της Αντωνίας Γιαννούλη θα έχει 2 έδρες και ο συνδυασμός του Δημητρίου Νικολάου θα έχει 1 έδρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν οι εξής:

Από το συνδυασμό του Δημήτρη Παυλή (24):

Από την εκλογική περιφέρεια Τρίπολης: Δημήτριος Βόσνος, Αναστάσιος Κακλαμάνος, Ηλίας Κάμαρης, Δημήτριος Τυροβολάς, Θεόδωρος Καραλής, Θεοδώρα Μπρακουμάτσου, Αναστάσιος Τσούκας, Ηλίας Τότσης, Σωτήριος Παπαδημητρίου, Αναστασία Δάλκου, Ιωάννης Κωτσίνας, Παναγιώτης Σπ. Παπαχρόνης, Σπυρίδων Βρέντας, Νικόλαος Παρασκευόπουλος, Νικόλαος Παπούλιας, Γαρυφαλλιά Αληγέωργα και Ελευθέριος Κουτσογιάννης. Επίσης, εκλέγονται οι: Γεώργιος Αδαμόπουλος (δημοτική ενότητα Τεγέας), Νικόλαος Γεωργανόπουλος (δημοτική ενότητα Κορυθίου), Δημήτριος Σταματόπουλος (δημοτική ενότητα Μαντινείας), Χαράλαμπος Σταμάτης (δημοτική ενότητα Λεβιδίου), Αναστάσιος Καλδής (δημοτική ενότητα  Φαλάνθου),  Γεώργιος Μπένος (δημοτική ενότητα Σκυρίτιδας) και Σπύρος Δημόπουλος (δημοτική ενότητα Βαλτετσίου).

Από το συνδυασμό του Ιωάννη Σμυρνιώτη (8):

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννης Σμυρνιώτης, από την εκλογική περιφέρεια Τρίπολης ο Δημήτρης Κοσκινάς, ο Κώστας Ταλούμης και η Χριστίνα Ζαμπαθά, ενώ από τις άλλες δημοτικές ενότητες εκλέγονται οι: Αθανάσιος Γκόφης (Μαντινείας), Μαρία Εικοσιδέκα (Λεβιδίου), Ανδρέας Αυδής (Κορυθίου) και Ζαφείριος Μπισιούλης (Τεγέας).

Από τον συνδυασμό του Κώστα Τζιούμη (4):
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Τζιούμης, ο Ηλίας Κούρος (εκλογική περιφέρεια Τρίπολης), ο Βασίλειος Αλεξάκης (δημοτική ενότητα Τεγέας) και ο Γεώργιος Οικονομόπουλος (δημοτική ενότητα Λεβιδίου).
Από το συνδυασμό του Νικολάου Τσιαμούλου (2):
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νικόλαος Τσιαμούλος και από την εκλογική περιφέρεια Τρίπολης ο Παρασκευάς Νίκου.
Από το συνδυασμό της Αντωνίας Γιαννούλη (2):
Η επικεφαλής του συνδυασμού Αντωνία Γιαννούλη και από την εκλογική περιφέρεια Τρίπολης ο Ιωάννης Λάζαρης.
Από το συνδυασμό του Δημητρίου Νικολάου (1):
Ο επικεφαλής του συνδυασμού ο Δημήτρης Νικολάου.
* * *
ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
* * *
Ανακοίνωση του νέου Δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή:

Σας το είχαμε υποσχεθεί και το κάναμε πράξη. Η ανατροπή που ήθελαν οι πολίτες στην πόλη και τα χωριά μας έγινε. Αυτή είναι μια ανατροπή δημιουργίας, διαφάνειας και ισοτιμίας. Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της αρκαδικής πρωτεύουσας, θέλω να πω ότι αυτή η νίκη στο Δήμο Τρίπολης είναι μεγάλη, αλλά δεν έχει νικητές και ηττημένους. Εμείς κοιτάμε μπροστά! Θέλουμε όλους τους πολίτες κοντά μας. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλα. Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου Τρίπολης και να οδηγήσουμε αυτόν τον τόπο ψηλά. Εκεί που του αξίζει.

Φίλες και Φίλοι,
θέλω να σας πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τη στήριξη στο συνδυασμό “Τρίπολη- Πρωτεύουσα τα Μοριά”. Πάμε όλοι μπροστά. Από αύριο γράφουμε τη δική μας ιστορία στο Δήμο Τρίπολης. Αυτή η νίκη είναι νίκη των πολιτών και της κοινωνίας. Ξαναλέω για μια ακόμη φορά ότι ήρθαμε στο Δήμο Τρίπολης για να ενώσουμε δυνάμεις. Ήρθαμε για να δώσουμε προοπτική σε αυτόν τον τόπο και να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη όλων των περήφανων δημοτών. Αυτή τη νίκη τη χρωστάγαμε στην πόλη, τη χρωστάγαμε στα χωριά μας. Τη χρωστάγαμε στο μέλλον μας, που είναι τα παιδιά μας.

Έχω πλήρη συναίσθηση του μεγάλου βάρους που αναλαμβάνω. Από αύριο κιόλας πιάνουμε δουλειά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα προσωπικά για τον αγώνα που κάναμε. Ήταν ένας αγώνας έντιμος και καθαρός. Αυτό το ταξίδι ήταν όμορφο και το απολαύσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από αύριο κάνουμε ΟΛΟΙ μια καινούργια αρχή.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη του συνδυασμού μας, αλλά και όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα.

Να είστε όλοι καλά!!!

Από το Γραφείο Τύπου

«Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά»

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια