Back to top
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, 2014 στις 10:01πμ | Κατηγορία: Άρθρα | Ν.Δ.Κ.
«ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ»

Την 1η Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η εκ του νόμου υποχρεωτική Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Βλαχέρνας, μετά από πρόσκληση της τοπικής και δημοτικής αρχής.

Καταρχήν, να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν στην συνέλευση αυτή (κατοίκους και αυτοδιοικητικούς). Ακόμη να αποδώσουμε τα εύσημα στους συνεργάτες του vlaxerna.gr (Κώστα και Θανάση) για την άμεση απομαγνητοφώνηση της συζήτησης στην συνέλευση και την γρήγορη ανάρτηση στο site, προς ενημέρωση των απανταχού Βλαχερναίων.
Μάλιστα ο Κώστας διατύπωσε εγγράφως και με σαφήνεια αρκετές προτάσεις έργων, παρεμβάσεων και καταγραφή προβλημάτων για το χωριό μας, όπως έκαναν και αρκετοί άλλοι συμπατριώτες μας.

Βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι, θα πρέπει να επισημάνουμε και τα «κακώς κείμενα» της Λαϊκής Συνέλευσης (απουσίες, κλπ). Βλέποντας την εικόνα με τους περίπου 35 κατοίκους, δεν είναι ότι το καλύτερο. Είναι διαφορετική η «πίεση» των 100 ατόμων, των 150 ατόμων και διαφορετικά των ολιγότερων.
Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια, θα έπρεπε και θα πρέπει να «παίζουν» οι Σύλλογοι του χωριού μας. Και αυτό διότι οι Σύλλογοι θα πρέπει να ενισχύουν πραγματικά τις προσπάθειες αυτές της τοπικής και δημοτικής αρχής, ώστε να έχουμε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται μόνο η τυπική συμμετοχή (ενός μέλους από τους επτά (7) του κάθε Δ.Σ., που πολύ πιθανόν να μην είναι και μετά από απόφαση του Δ.Σ.) απλά και μόνο για να μην ειπωθεί ότι δεν συμμετείχε ο κάθε Σύλλογος!!!
Μάλιστα παρατηρήσαμε ότι υπήρχε Σύλλογος του χωριού μας, που δεν συμμετείχε στην Λαϊκή Συνέλευση (εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως ο μόνος φορέας που συμμετείχε «σύσσωμος», ήταν η Εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού).
Ο νόμος του «Καλλικράτη» από το 2010 (ν.3852/2010, άρθρο 85), προβλέπει σαφώς ότι πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά μία Λαϊκή Συνέλευση το χρόνο, από την τοπική και δημοτική αρχή, άσχετα αν μέχρι σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε καμία.
Με άρθρα στις τοπικές εφημερίδες («τα Νέα των Βλαχερναίων» φύλλο 104 / έτος 2010, «τα Μαντάτα του Μπεζενίκου» φύλλο 49 / έτος 2011, «Καθημερινά Νέα» Τρίπολης / Απρίλιος 2010) που αναφερόταν στο θέμα αυτό, είχε επισημανθεί ο ρόλος των Συλλόγων, στην προσπάθεια των τοπικών και δημοτικών αρχών, για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας, αλλά και την κατάθεση προτάσεων προς αυτές.

Οι Σύλλογοι πρέπει να καταλάβουν, ποιος είναι ο ρόλος τους και πιθανόν να αναπροσαρμόσουν ή να βελτιώσουν την πορεία τους. Η ουσιαστική συμμετοχή τους, οι προτάσεις τους στα θεσμικά και εκλεγμένα όργανα (και όχι στα πηγαδάκια ή οπουδήποτε αλλού), θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης του χωριού μας.
Δεν χρειάζεται για το καλό του χωριού μας, να ενεργούμε και να πράττουμε μόνο όταν είμαστε «μπροστάρηδες», αλλά και όταν χρειάζεται να ενισχύσουμε προσπάθειες (και στην συγκεκριμένη περίπτωση της τοπικής και δημοτικής αρχής) και ας είμαστε «πιο πίσω».
Ο στόχος όλων των Συλλόγων, που προκύπτει άλλωστε και από τα καταστατικά τους, είναι το κοινό καλό του χωριού μας, μέσω της υποχρεωτικής συνεργασίας με τους τοπικούς (και δημοτικούς πλέον) φορείς. Τα καταστατικά όλων των Συλλόγων, το αναφέρουν αυτό και καλό θα ήταν να μην το ξεχνάμε.
Το χωριό μας, πρέπει και πάλι να πρωτοπορήσει, αφού ως γνωστό είναι πάντα «οδηγός» σε πολλά θέματα, μεταξύ των γύρω χωριών. Πρώτα γίνεται κάτι στην Βλαχέρνα και μετά στα υπόλοιπα χωριά. Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα. Να προσαρμοστούμε στον «Καλλικράτη» άμεσα και αποτελεσματικά (πριν από όλους) και να μην αφήσουμε δύο-τρεις ανθρώπους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους (και μάλιστα να τους κάνουμε και κριτική, σε ότι δεν μπορέσουν να πράξουν).
Όλοι οι Σύλλογοι του χωριού μας, θα πρέπει να δημοσιοποιούν με κάθε μέσο (μέσω διαδικτύου, εγγράφως, προφορικώς, κλπ.) κάλεσμα προς τα μέλη τους (συμπατριώτες μας) να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες της τοπικής και δημοτικής αρχής. Βέβαια και οι τοπικές και δημοτικές αρχές, πρέπει να κάνουν το ίδιο (σε ικανοποιητικό επίπεδο το έπραξαν τώρα).

Πέραν των Συλλόγων, θα πρέπει να επισημάνουμε και την πλήρη σχεδόν απουσία των δημοτικών και τοπικών υποψηφίων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές!!!
Θυμίζουμε πως ήταν πέντε (5) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και δεκατρείς (13) υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι για την Βλαχέρνα!!!
Τι έγινε και το ενδιαφέρον τους, εξαντλήθηκε ένα μήνα ΜΟΝΟ πριν τις εκλογές;;;
Το χωριό δεν υπάρχει, μετά τις εκλογές;;
Εκτός των εκλεγμένων αυτοδιοικητικών (και εδώ είχαμε μία απουσία) και του πρώην Προέδρου της Τ.Κ. Βλαχέρνας, ουδείς ασχολήθηκε με την Λαϊκή Συνέλευση. Ακόμη θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως οι εκλογές τελείωσαν και όλοι μας πρέπει να συνεργαστούμε με τους αυτοδιοικητικούς της επόμενης πενταετίας (βάση εντολής λαού), για το καλό του χωριού μας.  Άλλωστε του χρόνου, η νέα Λαϊκή Συνέλευση, θα έχει και απολογιστικό χαρακτήρα και όχι μόνο προγραμματικό.

Το vlaxerna.gr προτείνει και στους Συλλόγους και στους απανταχού Βλαχερναίους, να αποστέλλουν-δημοσιοποιούν συνεχώς τις προτάσεις τους, τα τοπικά-κοινοτικά προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζουν (πέραν των όσων ακούστηκαν και γράφτηκαν στην πρόσφατη συνέλευση), ώστε να προωθηθούν προς την τοπική και δημοτική Αρχή, για την επίλυση τους. Ξέρουμε όλοι, ότι η «δημοσιοποίηση των πραγμάτων» αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο πίεσης, για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα για το χωριό μας (η «δημοσιοποίηση» έχει βοηθήσει στο πρόσφατο παρελθόν για διάφορα θέματα).

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε πως «προσωπικά» δεν έχουμε με κανέναν, ούτε θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν, απλά οι επισημάνσεις μας, είναι επί των θεσμικών καταστάσεων του χωριού μας και πιστεύουμε πως όλοι θα προσαρμοστούμε γρήγορα στο καινούριο. Άλλωστε στο χωριό μας, υπάρχει πλούσιος εθελοντισμός, απλά θα πρέπει να υπάρξει και ομαδικός συντονισμός.

Φιλικά

ο Ν.Κ. από το vlaxerna.gr

Σχόλια
  1. Τασος Κολλιντζογιαννάκης
    8 Νοεμβρίου, 2014

    Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Σωστές απόψεις σε σωστές βάσεις. Επιτέλους να ξεπεράσουμε μικρότητες και παλαιολιθικές αντιλήψεις του παρελθόντος, αν πράγματι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να πάμε μπροστά. Μπράβο Ν.Κ.

  2. Mεγρεμης Παναγιωτης
    9 Νοεμβρίου, 2014

    Προς διευκρίνηση και όχι προς αντιπαράθεση θέλω να να τοπεθετηθώ επί του παραπάνω θέματος!!Συμφωνώ με όλα τα προαναφερθέν και ειδικά στο ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουν στις Γενικές Λαικές Συνελέυσεις του χωριού μας και να φέρουμε γνώμες αλλά και να απαιτούμε λύσεις όπου αυτές είναι δυνατές στα προβλήματα της Βλαχέρνας μας από την εκάστοτε Δημοτική αρχή!Απο κει και πέρα όμως και πάντα κατά την προσωπική μου άποψη η ημέρα και η ώρα της συγκεκριμένης Γενικής Συνέλευσης δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπερετούσε!!Ημέρα Σάββατο και ώρα 12 που σχεδόν όλοι οι συμπατριώτες μας εργάζονται οπώς και εγώ και τα περισσοτερα μέλη του Συλλόγου που τυγχάνει να είμαι αυτή την στιγμή πρόεδρος!Πάλι καλά που βρέθηκαν και 35 άτομα την συγκεκριμένη μέρα και ώρα στην Γενική Συνέλευση!!!Δεν μπορούσε να γίνει όπως σε άλλα χωριά ( πχ Αγαλι) ημέρα Κυριακή??Σίγουρα θα είχε πολύ περισσότερη συμμετοχή.Και ντόπιοι Βλαχερναίοι θα έδιναν το παρών και Βλαχερναίοι που μένουν στην Τρίπολη αλλά και Βλαχερναίοι που μένουν στην Αθήνα!!!Επίσης θα ήθελα να καταθέσω μαρτυρία πολλών συμπατριωτών μας που δεν έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ και δεν είχαν ενημερωθει καθόλου για την Γενική Συνέλευση και δεν ήταν μέλη του Συλλόγου!!
    Παρόλο αυτά αναλαμβάνω στο μέτρο που μου ανήκει την ευθήνη της απουσίας μου αλλά και των μελών του Συμβουλίου του Συλλόγου Τρίπολης που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για τους παραπάνω λόγους στην Λαική Συνέλευση!!
    Τελός θα ήθελα να καταλήξω στο ότι μόνο όλοι μαζί οι Σύλλογοι,η Δημοτική αρχή αλλά και όλοι οι Βλαχερναίοι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για το χωριό μας!!!Μην γυρίζουμε χρόνια πίσω με λάθος αντιλήψεις και μικρότητες!!

    Με εκτίμηση και πάντα φιλικά
    Παναγιώτης Μεγρέμης
    Πρόεδρος Συλλόγου Βλαχερναίων τρίπολης

  3. Κωνσταντίνος Λολώνης
    13 Νοεμβρίου, 2014

    Αγαπητέ Νίκο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ξέρεις πολύ καλά, ότι αφιερώνω «λίγο» από τον ελεύθερο χρόνο μου, με το να δημοσιεύω στο vlaxerna.gr από την ημέρα που άνοιξε η σελίδα στο internet, γιατί νοιώθω την υποχρέωση που έχω προς το χωριό μου και προς τους απανταχού Βλαχερναίους, για καθημερινή και άμεση ενημέρωση.
    Επειδή έζησα κάποια χρόνια εκτός Ελλάδος και είχα την ανάγκη να μαθαίνω τα νέα του χωριού μας, μία κίνηση που έκανα όταν βρισκόμουν κοντά σε υπολογιστή ή σε σημείο με πρόσβαση σε wi-fi, ήταν να μπω στο vlaxern.gr. Αλλά διαπιστώνω σε καθημερινή βάση, ότι δεν είμαι το μόνο άτομο που κάνω αυτή την κίνηση, το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι Βλαχερναίοι.
    Το να διαβάζεις ευχάριστα νέα είναι ότι καλύτερο, το να διαβάζεις άρθρα ή κείμενα που βλέπουν τα πράγματα θετικά, δηλαδή το ποτήρι μισογεμάτο, σε κάνουν και εσένα θετικό άνθρωπο, σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις να προσφέρεις στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στην κοινωνία, στην δουλειά σου. Έχω την αίσθηση ότι σπανίζει το φαινόμενο να διαβάσει κανείς στο vlaxerna.gr, αν και θα μπορούσε να γίνει, κείμενα που να προσβάλουν, να θίγουν ανθρώπους ή φορείς. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του site. Βέβαια η κριτική πρέπει να υπάρχει.
    Προσωπικά είμαι και εγώ απογοητευμένος από την πλήρη απουσία των συλλόγων (εξαίρεση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής(3) και της Μορφωτικής Κίνησης(3)), αλλά και των υποψηφίων των δημοτικών και τοπικών αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
    Η δικαιολογία του «δεν μπορούσα» ή «δεν το ήξερα» δεν είναι ότι καλύτερο για όποιον το υποστηρίζει. Ο ίδιος είχα ενημερώσει άτομα και φορείς για την επικείμενη Λαϊκή Συνέλευση, τα οποία δεν παραβρέθηκαν. Μάλιστα κάποιοι με είχαν ενημερώσει ότι λόγο εργασίας ή λόγο απόστασης δεν θα είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται στη Λαϊκή Συνέλευση, ενώ είχαν διάφορα θέματα να θέσουν στον πρόεδρο και στον δήμαρχο. Προθυμοποιήθηκα να τα ανακοινώσω ο ίδιος εκ μέρους τους, αρκεί να μου τα έστελναν με e-mail, με φαξ ή ακόμη και τηλεφωνικά. Δυστυχώς κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ευελπιστώ όταν με ξανασυναντήσουν να μην αρχίσουν πάλι τα ίδια και τα ίδια, για το τι πρέπει να γίνει για την βελτίωση του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.
    Πιστεύω ότι αρκετοί συμπατριώτες μας μπορούν να προτείνουν ενδιαφέροντα θέματα για τον τόπο μας, αλλά κάποιοι μπορεί να διστάζουν ή να ντρέπονται να μιλήσουν δημοσίως και αυτό είναι σεβαστό. Βέβαια θα «ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ» κανείς να ακούσει τις εισηγήσεις των ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι οποίοι πριν τις εκλογές, όλοι ήθελαν να δουλέψουν για το καλό του χωριού και ζητούσαν την ψήφο μας, αλλά στην Λαϊκή Συνέλευση δεν εμφανίστηκε σχεδόν κανείς. Αλλά και τότε που ήταν προεκλογική περίοδος κανένας δεν είχε σαφές πρόγραμμα να ανακοινώσει για το πώς οραματιζόταν τη Βλαχέρνα, εκτός από την Ελένη Κουτσούγερα – Τσιώλη η οποία δημοσίευσε στο vlaxerna.gr κάποιες από τις προτάσεις της.
    Μάλιστα κάποιος μου είπε τότε «χαζός είμαι να πω τι σκέπτομαι, αν εγώ ανακοινώσω τις σκέψεις μου θα τις πάρουν οι άλλοι υποψήφιοι και θα προτείνουν τα ίδια, δεν τους βλέπεις που κανένας δεν έχει να πει κάτι».
    Μάλλον είχε δίκιο, ο καθένας βάζει μπροστά το ΕΓΩ ΤΟΥ και όχι το ΕΜΕΙΣ. Αυτούς τους ανθρώπους δεν πρέπει να τους δίνουμε δύναμη εκλέγοντάς τους, για την τοπική αυτοδιοίκηση ή σε συλλόγους και φορείς. Αν βγάλουμε το ΕΓΩ ΜΑΣ και δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε το χωριό μας, αλλά και τον τόπο μας να εξελιχθεί.
    Σε ευχαριστώ, που μου δίνεις τη δυνατότητα να εκφράζω τις σκέψεις μου.

  4. Μεγρέμης Δημήτρης
    13 Νοεμβρίου, 2014

    Αγαπητέ Νίκο,

    Ταυτίζομαι ΑΠΟΛΥΤΑ με τα λεγόμενά σου. Παρόλα αυτά θα πω πως θα ξαναέρθουν εκλογές σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα όργανα…

    Το χωριό και η χώρα χόρτασαν από λόγια και υποσχέσεις. ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και όχι φιλοφοφική κριτική καφενείου.

    Πάντα μαζί σου αδερφέ.

  5. Δέσποινα Παπαχρόνη
    13 Νοεμβρίου, 2014

    Βέβαια εάν ήταν ο Κατσίγιαννης θά ήταν γεμάτο…!

  6. IOANNIS G. TSAROYXAS
    28 Νοεμβρίου, 2014

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ! ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ (VLAXERNA.GR), ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ 1-11-2014! ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! 10 ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΙΣ 11.07 Π.Μ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ;; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ;;; ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!
    ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΘΕΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!
    ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΠΑΥΛΗ, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια