Back to top
Δευτέρα, 3 Μαΐου, 2010 στις 11:26πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ (ΑΓΑΛΙ) ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σε μια πρωτόγνωρη για το χωριό της Λίμνης και την ευρύτερη περιοχή, εκδήλωση της Πρωτομαγιάς, βρέθηκε πλήθος κόσμου το Σάββατο 1 Μάη 2010.  Ο Αγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος της Λίμνης, διοργάνωσε άψογα την εκδήλωση. Οι τοπικοί φορείς του χωριού, η νεολαία και όλοι οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν και παρουσίασαν μια γιορτή διαφορετική, μια γιορτή ξεχωριστή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου Λίμνης κ. Κουρή Κατερίνα, για την άψογη φιλοξενία της και οργάνωση της εκδήλωσης. Στην ομιλία της ήταν ενωτική και έδωσε το στίγμα του Συλλόγου, καθώς επίσης  και τους μελλοντικούς στόχους.  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, στην Πρόεδρο του Συλλόγου και τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Σημειώνουμε πως σύντομο χαιρετισμό  στην εκδήλωση, έκανε ο Δήμαρχος του Δήμου Λεβιδίου Αθανάσιος Καβουρίνος,  ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του Συλλόγου της Λίμνης και ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να  στηρίξουν τον Σύλλογο.

   

Σχόλια
  1. τ.νασικας
    2 Αυγούστου, 2010

    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ .παιδια σας συγχαιρω για την ομορφη εκδηλωση που προσφερατε στους απανταχου αγαλιωτες ,γενημενους και σουγαμβρους .ειμαι γαμβρος στο χωριο και πιστευω ηταν η καλυτερη εκδηλωση στο χωριο η οποια εξελιχθηκε και στο καλυτερο γλεντι.σας αξιζουν τα συγχαρητηρια και οι ευχαριστιες και προτιστως την νυφη του χωριου και προεδρο του συλλογου η οποια καταφερε κατι που αξιζει να εχει συνεχεια ,και επειδη παρακολουθω και την εφημεριδα σας η οποια ξεκινησε παρα πολυ καλα πιστευω θα πατε ακομη καλυτερα .αξιζει να τονισθει και η πολυ μεγαλη συμετοχη του κοσμου.ευχομαι τα καλυτερα στον συλογο και θα ηθελα να πιστευω και του χρονου θα ειμαστε παλι εκει

  2. ALIKI FILI
    13 Σεπτεμβρίου, 2010

    htan to pio wreo glenti mpravvoooooooooooo

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια